Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-28 idő 10:07

Mohácsi Busójáráson a Twist&Chips

Busójárás, avagy ahogy a farsang zajlik Mohácson, ahol az ország legnagyobb - és túlzás nélkül világraszóló - télűző mulatozása kerekedik, ahol évről-évre ünneplő tízezrek tanítják móresre a cidrit és a havatIdén az eseményre látogatók a helyi ételkülönlegességek után friss Twist&Chips burgonyachipssel nassolhatnak. 

Évről évre hatalmas érdeklődés övezi az eseményt, sokan szeretnének bepillantást nyerni a mohácsiak farsangi népszokásába. A helyszín már önmagában is az élő történelem, hiszen a 900 éves Mohács aligha cseng ismeretlenül bárkinek, aki valaha is koptatott már iskolapadot és pláne látott már történelemkönyvet. Egy ilyen kultúrában – és persze látnivalóban is – gazdag településnek pedig nem akármilyen hagyomány dukál.

A közel egy hetes rendezvény elmaradhatatlan színfoltja a Twist&Chips, amely hálózat termékeit már sokan jól ismerik hazánkban. Az egyedi technológiával elkészített burgonyaszirom évek óta egyik slágerterméke a szabad téri rendezvényeknek. Terméküket egész burgonyából speciális spirálvágással szeletelik, frissen sütik (mesterséges összetevőktől mentes, ízletes natúr, fokhagymás, csípős ízesítéssel sózott), majd papírtölcsérben kínálják a vásárlóiknak.

A Twist&Chips Kft. két évvel ezelőtt kezdte meg franchise tevékenységét Magyarországon, s a hazai piacon túlnőve, már több küldföldi ország rendezvényein is képviselik magukat. Jelenleg Németországban, Írországban, Szlovákiában is megtalálhatóak mobilegységeik, és további potenciális mester franchise partnerek jelentkezését várják, főképp a környező országokra.

A burgonyachips mellé friss hazai almából (nem sűrítményből visszahigított!) 100 százalékos gyümölcstartalmú speciális gyártási eljárással készült vitamindús alma natúrlevet kínálnak. Igény esetén egyéb (eper, szőlő, fekete ribizli, sárgabarack, stb.) natúrlevekkel tudnak szolgálni. Termékeik előállítása során különös figyelmet szentelnek a magas minőségű gyártástechnológiára, szigorú higiéniai folyamatok betartására. Beszállítóik rendelkeznek HACCP, ISO és SGS minősítéssel.

A Twist&Chips a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.