Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-28 idő 10:07

Mohácsi Busójáráson a Twist&Chips

Busójárás, avagy ahogy a farsang zajlik Mohácson, ahol az ország legnagyobb - és túlzás nélkül világraszóló - télűző mulatozása kerekedik, ahol évről-évre ünneplő tízezrek tanítják móresre a cidrit és a havatIdén az eseményre látogatók a helyi ételkülönlegességek után friss Twist&Chips burgonyachipssel nassolhatnak. 

Évről évre hatalmas érdeklődés övezi az eseményt, sokan szeretnének bepillantást nyerni a mohácsiak farsangi népszokásába. A helyszín már önmagában is az élő történelem, hiszen a 900 éves Mohács aligha cseng ismeretlenül bárkinek, aki valaha is koptatott már iskolapadot és pláne látott már történelemkönyvet. Egy ilyen kultúrában – és persze látnivalóban is – gazdag településnek pedig nem akármilyen hagyomány dukál.

A közel egy hetes rendezvény elmaradhatatlan színfoltja a Twist&Chips, amely hálózat termékeit már sokan jól ismerik hazánkban. Az egyedi technológiával elkészített burgonyaszirom évek óta egyik slágerterméke a szabad téri rendezvényeknek. Terméküket egész burgonyából speciális spirálvágással szeletelik, frissen sütik (mesterséges összetevőktől mentes, ízletes natúr, fokhagymás, csípős ízesítéssel sózott), majd papírtölcsérben kínálják a vásárlóiknak.

A Twist&Chips Kft. két évvel ezelőtt kezdte meg franchise tevékenységét Magyarországon, s a hazai piacon túlnőve, már több küldföldi ország rendezvényein is képviselik magukat. Jelenleg Németországban, Írországban, Szlovákiában is megtalálhatóak mobilegységeik, és további potenciális mester franchise partnerek jelentkezését várják, főképp a környező országokra.

A burgonyachips mellé friss hazai almából (nem sűrítményből visszahigított!) 100 százalékos gyümölcstartalmú speciális gyártási eljárással készült vitamindús alma natúrlevet kínálnak. Igény esetén egyéb (eper, szőlő, fekete ribizli, sárgabarack, stb.) natúrlevekkel tudnak szolgálni. Termékeik előállítása során különös figyelmet szentelnek a magas minőségű gyártástechnológiára, szigorú higiéniai folyamatok betartására. Beszállítóik rendelkeznek HACCP, ISO és SGS minősítéssel.

A Twist&Chips a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.