Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-06 idő 10:15

Mosóprogram - design habbal: Bubbles

Van, aki egy leprikón kulcstartóval tér haza Írországból, és van, aki egy remek vállalkozás koncepciójával, ami betölthet itthon egy piaci rést. A Bubbles tulajdonosa az utóbbi tábort erősíti, mert a világszerte elterjedt önkiszolgáló mosodát tökéletesen integrálta a hazai köztudatba. Nem az ötletnek tapsolunk nagyokat, hiszen bukkantak már fel országszerte hasonló célt szolgáló helyek, hanem a kivitelezésnek, ami a mosást közösségi élménnyé változtatta írja blogján a dekoratio.hu.

 

Ehhez pedig az egyik plusz összetevő: a jó designra. Mitől lesz jó a design? Ha nem dekoratív elemként tekintünk rá, hanem megértjük, hogy egy magasabb célt szolgál. Valódi érzelmeket ébreszt, és elkötelezi a vásárlókat a márkád mellett olyan mértékben, ami máshogy elképzelhetetlen lenne. Azok a vállalatok, amelyek ezt a gondolkodást követték, és a stratégiájuk lelke a design lett, ma a legsikeresebb márkák a világon.

A Bubbles esetében a design célja az volt, hogy ne csupán a végtelen mennyiségű szennyes gyors és olcsó mosása legyen a húzóerő az emberek számára, hanem egy olyan élmény, ami miatt szívesen visszajárnak. A kék buborék belsejében a felnőttek kényelmes narancssárga kanapékon kávézhatnak, a gyerekeket pedig vidám játszósarok várja.

Így lesz a tavaszi függönymosásból laza, délutáni közös program. Minket meggyőzött, és úgy tűnik, ezzel nem vagyunk egyedül, hiszen a cég franchise rendszer építésébe fogott, és hamarosan országszerte találkozhatunk majd Bubbles design mosodákkal.

A vállalkozás első sikerei után a tulajdonosok nem álltak le, sőt, franchise hálózat kiépítésének alapjain kezdtek dolgozni. A háttérben folyó munkálatok mostanra értek meg, és a jól menő üzletből egy országos hálózat van kibontakozóban.

www.dekoratio.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.