Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-06 idő 10:15

Mosóprogram - design habbal: Bubbles

Van, aki egy leprikón kulcstartóval tér haza Írországból, és van, aki egy remek vállalkozás koncepciójával, ami betölthet itthon egy piaci rést. A Bubbles tulajdonosa az utóbbi tábort erősíti, mert a világszerte elterjedt önkiszolgáló mosodát tökéletesen integrálta a hazai köztudatba. Nem az ötletnek tapsolunk nagyokat, hiszen bukkantak már fel országszerte hasonló célt szolgáló helyek, hanem a kivitelezésnek, ami a mosást közösségi élménnyé változtatta írja blogján a dekoratio.hu.

 

Ehhez pedig az egyik plusz összetevő: a jó designra. Mitől lesz jó a design? Ha nem dekoratív elemként tekintünk rá, hanem megértjük, hogy egy magasabb célt szolgál. Valódi érzelmeket ébreszt, és elkötelezi a vásárlókat a márkád mellett olyan mértékben, ami máshogy elképzelhetetlen lenne. Azok a vállalatok, amelyek ezt a gondolkodást követték, és a stratégiájuk lelke a design lett, ma a legsikeresebb márkák a világon.

A Bubbles esetében a design célja az volt, hogy ne csupán a végtelen mennyiségű szennyes gyors és olcsó mosása legyen a húzóerő az emberek számára, hanem egy olyan élmény, ami miatt szívesen visszajárnak. A kék buborék belsejében a felnőttek kényelmes narancssárga kanapékon kávézhatnak, a gyerekeket pedig vidám játszósarok várja.

Így lesz a tavaszi függönymosásból laza, délutáni közös program. Minket meggyőzött, és úgy tűnik, ezzel nem vagyunk egyedül, hiszen a cég franchise rendszer építésébe fogott, és hamarosan országszerte találkozhatunk majd Bubbles design mosodákkal.

A vállalkozás első sikerei után a tulajdonosok nem álltak le, sőt, franchise hálózat kiépítésének alapjain kezdtek dolgozni. A háttérben folyó munkálatok mostanra értek meg, és a jól menő üzletből egy országos hálózat van kibontakozóban.

www.dekoratio.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.