Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-22 idő 10:27

Munkahelyi képzések támogatása a High-Care Cosmetics-nél

A High Care Cosmetics Hungária Kft. a TÁMOP-2.1.3 kódszámú, Munkahelyi képzések támogatása című fejlesztési program kedvezményezettje.
 
A High Care Cosmetics Hungária Kft. a TÁMOP-2.1.3 kódszámú, Munkahelyi képzések támogatása című fejlesztési program kedvezményezettje. A projektben folyósított támogatás felhasználásával a High Care Cosmetics Hungária Kft. lehetőséget kapott, hogy bevonja munkatársait az alábbi akkreditált képzések megvalósításába.
 
• Marketing képzés 120 óraszámban 12 fő résztvevő számára (PL-7653)
• Kommunikációs készségfejlesztés képzés 30 óraszámban 12 fő résztvevő részére (PL-7456)
 
A TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0267  azonosítószámú, „Munkahelyi képzések támogatása a High Care Cosmetics Hungária Kft -nél” című projekt keretében elnyert támogatás összege 6 691 095 Ft, amely összegből képzési díj, képzéssel kapcsolatos eligazítás és tanácsadási szolgáltatás díja, a képzéssel töltött munkaidővel arányos munkabér összege, utazási költség, szállás és ellátási költség, valamint a tájékoztatás és nyilvánosság biztosításának és a projekt számára elkülönített bankszámla megnyitásnak-és vezetésének a szolgáltatói díja került elszámolásra.
 
A TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0267 kódszámú projekt megvalósításával a High Care Cosmetics Hungária Kft. munkatársai olyan gyakorlati tudásanyaggal gazdagodtak, amely közvetlenül hozzájárul személyes teljesítményük hatékonyabbá tételéhez, és ezáltal cégünk sikeresebbé válásához is a versenyszférában. A projekt az Európai Unió és Magyarország társfinanszírozásával, az Európai Szociális Alap támogatásával valósult meg.
 

A High-Care franchise 
 

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.


Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon. A High-Care a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: high-care
Virtuális kiállító: High-Care Cosmetics Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.