Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-15 idő 09:20

Mutasd ki a szeretetet - a pizza iránt

A Pizza Hut minden évben különleges termékeket dob piacra, promóciós céloktól vezérelve. Egy évvel ezelőtt különleges színösszeállítású körömlakkjaival hívta fel magára a figyelmet az amerikai gyorsétterem-hálózat, idén pedig egy teljes kollekciónyi - természetesen pizzamintás - ruhát és kiegészítőt terveztek a cég megbízásából.
 
 
A Pizza Hut tervezői olyan termékeket készítettek, melyekkel viselőjük ki tudja fejezni, mekkora pizzarajongó valójában. A kollekció a Hut Swag nevet viseli, és elsősorban a városi fiatalokat célozza meg.
 
 
A pizzás motívumok nem csupán sapkákon, pólókon és pulóvereken jelennek meg, hanem sálakon, zoknikon, napszemüvegeken, sőt még gördeszkákon is.
A teljes termékvonalról a Hut Swag kollekció oldalán találhatnak képeket.
 
Forrás: DesignTaxi.com
 
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.