Hírek, aktualitások

dátum 2015-07-01 idő 11:00

Nagy-Britanniában a Lidl lett az idei év élelmiszer-kiskereskedője

2015-ben a Lidl-t választották az év élelmiszer-kiskereskedőjének (The Grocer of the Year) Nagy-Britanniában, amivel a tavalyi győztes Aldit is sikeresen legyőzte. 

Korábban a Lidl sajátmárkás termékeivel 13 aranyérmet szerzett a The Grocer sajátmárkás ételeket és italokat díjazó ceremóniáján (Grocer Food & Drink Own Label Awards).

„Egy átmeneti év során, mely alatt a diszkontlánc újra feltalálta önmagát, és mely alatt számos bátor döntést higgadtan megvalósított, a Lidl bölcs, ötletes és modern marketingje megváltoztatta az azelőtt zárkózott kiskereskedőről kialakított imázst” – mondta a The Grocer szerkesztője, Adam Levland.

A Lidl nagy-britanniai vezérigazgatója, Ronny Gottschlich így fogalmazott: „Ez hihetetlen teljesítmény és hatalmas jutalom mind azért a kemény munkáért, amelyet a Lidl UK összes csapata az elmúlt év során elvégzett.”

A zsűri további díjakat is kiosztott, és így bár a Market Force Information 6 800 vásárló megkérdezése alapján készült felmérésére alapján a Tesco Nagy-Britannia legkevésbé kedvelt élelmiszer-kiskereskedője, a díjátadó ceremónián mégis a Tesco lett az Egyesült Királyság „Kedvenc Szupermarkete”.

 

Forrás: www.elelmiszer.hu/

Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.