Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-11 idő 09:34

Nagy érdeklődés övezte a High Care Cosmetics szakmai konferenciáját

A High Care május 6-án  szakmai konferenciát tartott Budapesten. A rendezvényre nemcsak a Franchise hálózathoz tartozó partnerek, hanem egyéb termékeiket, eljárásaikat használó kozmetikusok is meghívást kaptak.

Dr.Rudolf Weyergans, Dr.Bagdy Emőke, Lavotha Ildikó
 
A résztvevők olyan rangos előadóktól kaptak „muníciót” mint:

Dr. Bagdy Emőke
professzor emeritusz,  pszichológust ,  aki  „A bőr – az érintés pszichológiája” címmel tartott magával ragadó előadást. Őt követte Dr. Rudolf Weyergans orvos-szociológus, a Weyergans High Care® Ag. cégvezetője, aki a cég filozófiájáról, az idei év termékújdonságairól, valamint a High Care homeopátiás fogyókúra programjáról tájékoztatta a jelenlévőket.
 
A szünetet követően Berki Krisztián olimpia, világ és európa  bajnok tornász, „2014. év férfi sportolója” az oxigénion terápia és a vákuumterápia használata során szerzett pozitív tapasztalatairól számolt be. Végül, de nem utolsó sorban Dr. Papp-Váry Árpád a Budapesti  Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) Marketing Intézetének vezetője, branding tanácsadó: „Te, a márka!  - A személyes márkázás (personal branding) alapjai” címmel tartott izgalmas előadást.
 

A High-Care franchise

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.

Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.

A High-Care a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.