Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-24 idő 09:52

Nagy érdeklődés övezte az IFA idei kiállítását és kongresszusát

Az IFA (Nemzetközi Franchise Szövetség) 56. kongresszusára február 20-23. között a Texas állambeli San Antonio városában került sor. 

Az IFA kongresszus, - amely kimondottan a franchise átvevőknek, rendszergazdáknak és a hálózatok állandó beszállítóinak szólt –, egy olyan nemzetközi fórum, amely elősegíti a kapcsolatok, ötletek építését és gazdagítását. 

A kongresszuson több, mint 200 kiállító hálózat és 4000 látogató vett részt. Emellett a rendezvény keretein belül a látogatók az érdeklődési körüknek megfelelő szakmai előadásokon, találkozókon, oktatással foglalkozó üléseken, kerekasztal-beszélgetéseken, és workshopokon vehettek részt, amelyeken keresztül betekintést nyerhettek a legújabb franchise trendekbe. 

A világ legnagyobb hálózatai osztották meg sikerük titkait többek között a szervezeti felépítésben, a nemzetközi hálózatvezetésben, az innovációban. Elmondták,  hogy a világ különböző részein milyen politikával, hogyan értek el dinamikus növekedést. 

Az IFA éves kongresszusán időről időre neves franchise hálózatok vezető szakemberei osztják meg tapasztalataikat tudásukat az érdeklődő résztvevőkkel. Ezáltal ők olyan naprakész információhoz juthatnak, amely a későbbiekben; saját hálózatuk fejlesztése-, vagy akár franchise egységük működtetése során felbecsülhetetlen segítséget jelentenek.

Az IFA kongresszuson hazánkat egy 5 fős delegáció képviselte a Magyar Franchise Szövetség, illetve tagjai részéről.

franchise.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.