Hírek, aktualitások

dátum 2018-02-09 idő 15:53

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze

 
 
A Magyar Franchise Szövetség szervezésében február elsején megrendezett Franchise Börze minden várakozást felülmúlt. Több mint két tucat hálózat mutatkozott be az eseményen, és a látogatók száma is meghaladta a 400-at. Hosszú szünet után került sor ismét Magyarországon franchise kiállításra – nyilatkozta dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkár asszonya. A kiállítók többségében a szövetség tagjai, de jó néhány új, hazai koncepció is részt vett a börzén. A franchise szektorban is érezteti hatását a gazdasági fellendülés, a hálózatok bővülni szeretnének és ismét sok vállalkozni kívánó honfitársunk van. Ez a kiállítás azokat célozta meg, akik vállalkozást akarnak indítani, és egy megbízható, kipróbált modellt akarnak átvenni – tette hozzá dr. Mandel Katalin.
 
 
A franchise szövetség is úgy látja, hogy a vállalkozás lehet az egyik kulcs a fiatalok elvándorlásának megállításhoz.  Nagyobb eséllyel    tudjuk itthon tartani  az embereket, ha lehetőséget nyújtunk a biztos vállalkozáshoz. A szövetség szlogenje: Felszolgálsz Londonban, vagy kávézót nyitsz Budapesten? Ez pontosan kifejezi mire gondolunk. Alkalmazottként nincs esély arra Magyarországon, hogy nyugat-európai bérezésben részesüljünk, de vállalkozóként, különösen úgy, hogy a saját főnökünk lehetünk sokkal többet lehet keresni.
 

 
A kiállítás utóélete még javában zajlik, ilyenkor veszik fel ismét a kiállítók a kapcsolatot az érdeklődőkkel, de már most nagyon pozitívan nyilatkoztak a bemutatkozó a franchise hálózatok a börzéről. Sokkal több komoly érdeklődő kereste fel a standokat, mint arra a rendezvényt megelőzően számítottak. Többen jelezték már most, hogy ott lesznek a jövő évi börzén is.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.