Hírek, aktualitások

dátum 2018-02-09 idő 15:53

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze

 
 
A Magyar Franchise Szövetség szervezésében február elsején megrendezett Franchise Börze minden várakozást felülmúlt. Több mint két tucat hálózat mutatkozott be az eseményen, és a látogatók száma is meghaladta a 400-at. Hosszú szünet után került sor ismét Magyarországon franchise kiállításra – nyilatkozta dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkár asszonya. A kiállítók többségében a szövetség tagjai, de jó néhány új, hazai koncepció is részt vett a börzén. A franchise szektorban is érezteti hatását a gazdasági fellendülés, a hálózatok bővülni szeretnének és ismét sok vállalkozni kívánó honfitársunk van. Ez a kiállítás azokat célozta meg, akik vállalkozást akarnak indítani, és egy megbízható, kipróbált modellt akarnak átvenni – tette hozzá dr. Mandel Katalin.
 
 
A franchise szövetség is úgy látja, hogy a vállalkozás lehet az egyik kulcs a fiatalok elvándorlásának megállításhoz.  Nagyobb eséllyel    tudjuk itthon tartani  az embereket, ha lehetőséget nyújtunk a biztos vállalkozáshoz. A szövetség szlogenje: Felszolgálsz Londonban, vagy kávézót nyitsz Budapesten? Ez pontosan kifejezi mire gondolunk. Alkalmazottként nincs esély arra Magyarországon, hogy nyugat-európai bérezésben részesüljünk, de vállalkozóként, különösen úgy, hogy a saját főnökünk lehetünk sokkal többet lehet keresni.
 

 
A kiállítás utóélete még javában zajlik, ilyenkor veszik fel ismét a kiállítók a kapcsolatot az érdeklődőkkel, de már most nagyon pozitívan nyilatkoztak a bemutatkozó a franchise hálózatok a börzéről. Sokkal több komoly érdeklődő kereste fel a standokat, mint arra a rendezvényt megelőzően számítottak. Többen jelezték már most, hogy ott lesznek a jövő évi börzén is.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Külföldön is sikeresen terjeszkedik a Diego
dátum 2018-02-07 idő 13:09

A Diego 2017-ben három európai fővárosban nyitott új franchise áruházakat.