Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-27 idő 09:57

Nagy változások a Nagy Patikában (BENU)

A szekszárdiak által csak „nagy patikának” nevezett Aesculap Gyógyszertár februárban modern köntösbe öltözött. A BENU hálózathoz tartozó gyógyszertár kívül-belül átalakult, világos pontként fénylett a megnyitó napján beköszöntő esős, borongós környezetben.
 
A nagy üvegajtón betekintve már az utca másik oldaláról szembetűnő a változás. Az eddig átalakított 43 BENU Gyógyszertárhoz hasonlóan Szekszárdon is szabad polcos kialakítás fogadja a betérőket. Számos termék hozzáférhetővé vált, a vitaminok, táplálék kiegészítők, gyógyteák, gyógyvizek, krémek, kenőcsök, szépség- és babaápolási cikkek vásárlás előtt kézbe foghatók, a hasonló termékek összetétele, ára kényelmesen, a sor feltartása nélkül összevethető. A termékek tematikus sorban, táblákkal jelölve kerültek kihelyezésre, így a rendszer letisztult, átlátható.
 
 
Az ünnepélyes megnyitón Szekszárd város Önkormányzata képviseletében Kővári László képviselő köszöntötte a megjelenteket. A képviselő hangot adott elismerésének, egyúttal örömét fejezte ki, hogy a gyógyszertár felújításával a város egészségügyi szolgáltatásai tovább erősödtek. Gratulált a gyógyszertár dolgozóinak, és sok sikert kívánt nekik.
 
 
Dr. Zlinszky János, a BENU Gyógyszertár Hálózatot összefogó PHARMANOVA Zrt. igazgatósági tagja elmondta, hogy cégük számára a két legfontosabb érték az ember és az egészség. Céljuk, hogy kiemelten hangsúlyozzák az egészség megőrzésének fontosságát. Az átalakítás során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a patika szakembereinek mind a tára asztalok mellett, mind a szabad polcoknál lehetőségük legyen a betegekkel való nyugodt kommunikációra. A vásárlók látható örömmel vették birtokba megszépült gyógyszertárukat. A környezet új, de a megszokott arcok, a gyógyszerészek, szakasszisztensek kedves mosolya, jótanácsai változatlanok.
 

A BENU franchise

 
A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa.
 
 
"Hisszük, hogy a gyógyszertárak működésének szakértői vagyunk. Ezt figyelembe véve franchise hálózat alapítása mellett döntöttünk, és létrehoztuk a BENU Gyógyszertárakat." Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított!
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.