Hírek, aktualitások

dátum 2008-05-16 idő 10:49

Nagy érdeklődésnek örvend az Expense Reduction Analysts (ERA) franchise-koncepció a hazai vállalkozók körében

Az utóbbi hetekben többen is megkeresték a Dakexpo franchise-tanácsadó irodát, hogy az ERA felől érdeklődjenek. Az Expense Reduction Analysts, amely az elmúlt 15 év során nemzetközi hírnévre tett szert mint vezető költségcsökkentési tanácsadó, a közelmúltban talált magyar átvevőkre. A koncepció jogait két vállalkozó vásárolta meg. A cég jelenleg a világ közel 20 országában - immár hazánkban is - mintegy 500 tanácsadóval, franchise modell szerint működik. A cég „nincs megtakarítás - nincs díj" modellje olyan erőteljes érv, amely lehetővé tette az ERA számára, hogy több ezer ügyfélnek dolgozzon a kis, független cégektől a multinacionális nagyvállalatokig.

ERA Expense Reduction Analysts franchise 01 DAKEXPO

A realizált megtakarítások 50-50%-ban kerülnek megosztásra az ügyfelekkel egy 18 hónapos időszak során, komoly nyereségtöbbletet eredményezve az ügyfeleknél. A független ERA tanácsadók között egy globális menedzsment információs rendszer segítségével interaktív kapcsolat van, amely lehetővé teszi a gyors benchmark egyeztetést, és a speciális tapasztalatok átadását.

Néhány ügyfél, amely megelégedéssel vette igénybe az ERA szolgáltatásait: BASF, Ernst & Young, SN Brussels Airlines, Hudson, Deloitte Touche Tohmatsu, Schindler, Pizza Hut, Hewlett-Packard, Unilever, Toshiba, Valvoline, Adidas.

Amennyiben a hálózattal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését és szeretne személyes tárgyalást is folytatni, további információkért, kérjük keresse irodánkat a 06-1-274-5186-os telefonszámon, vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.