Hírek, aktualitások

dátum 2008-05-16 idő 10:49

Nagy érdeklődésnek örvend az Expense Reduction Analysts (ERA) franchise-koncepció a hazai vállalkozók körében

Az utóbbi hetekben többen is megkeresték a Dakexpo franchise-tanácsadó irodát, hogy az ERA felől érdeklődjenek. Az Expense Reduction Analysts, amely az elmúlt 15 év során nemzetközi hírnévre tett szert mint vezető költségcsökkentési tanácsadó, a közelmúltban talált magyar átvevőkre. A koncepció jogait két vállalkozó vásárolta meg. A cég jelenleg a világ közel 20 országában - immár hazánkban is - mintegy 500 tanácsadóval, franchise modell szerint működik. A cég „nincs megtakarítás - nincs díj" modellje olyan erőteljes érv, amely lehetővé tette az ERA számára, hogy több ezer ügyfélnek dolgozzon a kis, független cégektől a multinacionális nagyvállalatokig.

ERA Expense Reduction Analysts franchise 01 DAKEXPO

A realizált megtakarítások 50-50%-ban kerülnek megosztásra az ügyfelekkel egy 18 hónapos időszak során, komoly nyereségtöbbletet eredményezve az ügyfeleknél. A független ERA tanácsadók között egy globális menedzsment információs rendszer segítségével interaktív kapcsolat van, amely lehetővé teszi a gyors benchmark egyeztetést, és a speciális tapasztalatok átadását.

Néhány ügyfél, amely megelégedéssel vette igénybe az ERA szolgáltatásait: BASF, Ernst & Young, SN Brussels Airlines, Hudson, Deloitte Touche Tohmatsu, Schindler, Pizza Hut, Hewlett-Packard, Unilever, Toshiba, Valvoline, Adidas.

Amennyiben a hálózattal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését és szeretne személyes tárgyalást is folytatni, további információkért, kérjük keresse irodánkat a 06-1-274-5186-os telefonszámon, vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.