Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-10 idő 10:56

Nagymosás a Szigeten

Már nem csak a jól ismert és népszerű 14 budapesti helyszínen és Érden vannak jelen a Bubbles önkiszolgáló mosoda designos üzletei. A folyamatos terjeszkedés és vidéki mosodanyitási tervek mellett idén nyáron a Bubbles elkészítette a hordozható egységét is, melyet a Sziget Fesztiválon mutatott be.
 
 
A Bubbles mobilmosoda egysége egy speciálisan erre a célra készített konténerben kapott helyet. A konténerben az üzletekből már jól ismert Renzacci gépek kerültek kihelyezésre. A koncepció különlegessége, hogy a Bubbles a jobb helykihasználás érdekében 2 az 1-ben kombinációs toronygépeket telepített az egységbe, tehát 1 gép tartalmazza a mosó- és a szárítógépet is. A konténerben 4 toronygép található, így összesen 4 db 9 kg-os mosógéppel és 4 db 9 kg-os szárítógéppel várja vendégeit a mobil Bubbles.
 
A Szigeten a Bubbles mobilegység mindennap reggel 10 órától hajnali 2-ig várta a fesztiválra látogató közönséget. Mivel korábban ilyen lehetőség nem állt a fesztiválozók rendelkezésére, a szolgáltatás nagy sikernek örvendett. Közel 1000 vendég vette igénybe a Bubbles gépeit a rendezvény 1 hetes ideje alatt. Legtöbbször a szigetlakók használták a szolgáltatást, de az ott dolgozók is szívesen tértek be a Bubbles-be 1–1 mosásra. 
 
 
Előfordultak különleges kérések is, egy esetben például a vendég egyetlen felsőjét volt kénytelen kitisztíttatni egy kellemetlen folt miatt. Ez idő alatt a fesztiválozó egy Bubbles cserepólót kapott, hogy a mosás ideje alatt is élvezni tudja a Sziget programjait. A fellépők is örömmel vették igénybe a mosodai szolgáltatásokat. A zárónapon az amerikai Limp Bizkit együttes ruháit tisztították a Bubbles gépei.
 
A Sziget utolsó napján az időjárás megváltozásával a vevői szokások is módosultak. A hirtelen jött eső miatt a legnagyobb sikere a szárítási szolgáltatásnak volt, melynek köszönhetően száraz ruhában tudtak hazatérni a megázott fesztiválozók.
 
 
A Bubbles mobil egysége hamarosan új helyen tűnik fel. Amennyiben érdekli önöket a mobil egység, akkor a Bubbles facebook oldalán kaphatnak információt annak kihelyezésével kapcsolatban.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.