Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-10 idő 10:56

Nagymosás a Szigeten

Már nem csak a jól ismert és népszerű 14 budapesti helyszínen és Érden vannak jelen a Bubbles önkiszolgáló mosoda designos üzletei. A folyamatos terjeszkedés és vidéki mosodanyitási tervek mellett idén nyáron a Bubbles elkészítette a hordozható egységét is, melyet a Sziget Fesztiválon mutatott be.
 
 
A Bubbles mobilmosoda egysége egy speciálisan erre a célra készített konténerben kapott helyet. A konténerben az üzletekből már jól ismert Renzacci gépek kerültek kihelyezésre. A koncepció különlegessége, hogy a Bubbles a jobb helykihasználás érdekében 2 az 1-ben kombinációs toronygépeket telepített az egységbe, tehát 1 gép tartalmazza a mosó- és a szárítógépet is. A konténerben 4 toronygép található, így összesen 4 db 9 kg-os mosógéppel és 4 db 9 kg-os szárítógéppel várja vendégeit a mobil Bubbles.
 
A Szigeten a Bubbles mobilegység mindennap reggel 10 órától hajnali 2-ig várta a fesztiválra látogató közönséget. Mivel korábban ilyen lehetőség nem állt a fesztiválozók rendelkezésére, a szolgáltatás nagy sikernek örvendett. Közel 1000 vendég vette igénybe a Bubbles gépeit a rendezvény 1 hetes ideje alatt. Legtöbbször a szigetlakók használták a szolgáltatást, de az ott dolgozók is szívesen tértek be a Bubbles-be 1–1 mosásra. 
 
 
Előfordultak különleges kérések is, egy esetben például a vendég egyetlen felsőjét volt kénytelen kitisztíttatni egy kellemetlen folt miatt. Ez idő alatt a fesztiválozó egy Bubbles cserepólót kapott, hogy a mosás ideje alatt is élvezni tudja a Sziget programjait. A fellépők is örömmel vették igénybe a mosodai szolgáltatásokat. A zárónapon az amerikai Limp Bizkit együttes ruháit tisztították a Bubbles gépei.
 
A Sziget utolsó napján az időjárás megváltozásával a vevői szokások is módosultak. A hirtelen jött eső miatt a legnagyobb sikere a szárítási szolgáltatásnak volt, melynek köszönhetően száraz ruhában tudtak hazatérni a megázott fesztiválozók.
 
 
A Bubbles mobil egysége hamarosan új helyen tűnik fel. Amennyiben érdekli önöket a mobil egység, akkor a Bubbles facebook oldalán kaphatnak információt annak kihelyezésével kapcsolatban.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.