Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-30 idő 09:00

NAU! Az olasz design napszemüveg már Indiában is!

Az olasz napszemüveg márkák közül a NAU! szerint a divatot követni kell, de csak úgy, hogy az ne menjen a termékeikre jellemző kiválló minőség rovására. Nagyon fontos a gyors piaci reakció és a következetes fejlődés, hangsúlyozta Fabrizio Brogi (balról a második) a márka alapítója.

"A mai napig már több mint 100 üzletünk van, és továbbra is növekszik a cég. Terveink szerint haladunk, és folyamatosan növekszünk külföldi országokban is. Van egy boltunk Spanyolországban, Barcelonaban és három Indiában, New Delhiben. 2015-ben ez volt a fókusz. Idén azonban továbblépünk. Megtettük az első lépéseket, hogy a Közel-Keleten és más arab országokban is megismerjenek bennünket.

Ezt követően szeretnénk Észak-Amerikában is terjeszkedni. Az ottani profi franchise rendszerek már előrébb tartanak a fejlődésben, mint itt Európában, ezért mester franchise parteri megállapodásokat kívánunk létrehozni és úgy megteremteni az adott országban a megjelenésünk lehetőségeit. Az olasz szabályozásoktól eltérő környezetben ezt tartjuk a legbiztonságosabb módszernek, hiszen egy ottani cég könnyebben és gyorsabban látja át azokat, mint egy európai.

Azután ott van a logisztika, mint komoly feladat, ebben is határozottabb lehet egy helyi mester franchise partner, aki a megfelelő jogosítványokkal rendelkezik és mi is megbízunk benne.

De talán a legfontosabb az, hogy a helyi viszonyokat jól ismerő cég tud számunkra olyan minőségi munkaerőt toborozni, amivel az elvárásaink teljesülhetnek. Ehhez minden támogatást megadunk, oktatási modelljeink a rendelkezésükre állnak. 

Ezek a lépések segíthetnek bennünket abban, hogy egy távoli és általunk kevésbé ismert piacon is sikeresek lehessünk. Ebben segít bennünket az általunk képviselt trend: divat, szín, design."

 

 

forrás: azfranchising.com

 


 

 

 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.