Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-14 idő 13:11

Navigációt vetett be a KFC

A KFC jól ismert márka a dél-ázsiai országban, de sokáig nem igazán sikerült főétkezést nyújtó étterem kategóriába pozicionálnia magát - írja a cream cikke alapján a marketinginfo.hu

 Amikor az emberek ebédelni vagy vacsorázni akartak, általában más helyekre esett a választásuk. A KFC ételei egyfajta snackként vannak elkönyvelve az ország köztudatában. A malájok szeretnek étteremben enni. Legtöbbjük a munkahelyén kívül ebédel, ennek azonban van egy hátulütője is. Ebéd és vacsoraidőben besűrűsödik a forgalom.

A helyiek emiatt használják a Wazét, amely egy GPS alapú "forgalmi-dugó-elkerülő eszköz". Ez a szerkezet ideális reklámfelületnek bizonyult a KFC számára.

A megállapodás már meg is született. Amennyiben egy Waze tulajdonos az egyik KFC három kilométeres körzetébe ért, kapott egy üzenetet: "az úti célod valószínűleg messze van még, de a KFC ételei pár száz méterre innen várnak." Amennyiben a felhasználó az üzenetre kattintott, a szerkezet elvezette a legközelebbi KFC-hez.
A kampány első 10 napjában 9000-en kattintottak a hirdetésre. Ebből 3000-en el is furikáztak a kijelölt úti célhoz, ahol 11 ezer terméket vásároltak.  

A Kentucky Fried Chicken a világ legnépszerűbb csirkére specializálódott étteremlánca. Sikerének kulcsa a titkos recept, amit az alapító, Harland Sanders alkotott meg 1940-ben. Első éttermében kilenc évig tökéletesítette receptjét, míg megtalálta a 11 gyógynövény és fűszer ideális arányát.

A hálózat jelen van többek között az USA-ban, Kanadában, Japánban, Nagy-Britanniában, Ausztráliában, Kínában, Koreában, Malajziában, Thaiföldön, Dél-Afrikában, Indonéziában, Spanyolországban, Szaúd-Arábiában, Szingapúrban, Németországban, Egyiptomban és természetesen Magyarországon.Az 1930-ban alapított KFC a világ negyedik legnagyobb gyorsétteremlánca. Fő profilját a csirkehús felhasználásával készült ételek képezik, amiket évtizedek óta azonos recept alapján készítenek.

marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.