Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-11 idő 09:32

Négy év után ismét megújult a DIEGO weboldala

Legutóbb 2010 telén változott meg a franchise áruházlánc weboldala, jelenleg megújult design-nal és tartalommal a diego.hu BÉTA verziója fut.
 
„2010. december elsején nem csak a tél indult el hivatalosan, hanem a közel 20 éves múlttal rendelkező DIEGO Áruház új weboldala is. Hazánk mellett Romániában és Szlovákiában is meghatározó szerepe van a padló, PVC, szőnyeg és függöny kereskedelemben, ezért egy olyan új weboldalra volt szükségük, ami nemzetközi viszonylatban is megfelel az elvárt színvonalnak.” – ezzel a bemutatkozással került bevezetésre korábban látható weboldal a diego.hu-n.
 
 
A korábban futó verzió a DIEGO Áruházlánc külföldi – romániai (diego-romania.ro) és szlovákiai (diego-slovakia.sl) – megjelenéseit tekintve egyelőre megmaradt. Az új weboldal rendkívül tetszetős, informatív, számos figyelemfelkeltő elemmel rendelkezik, amelyek a különböző szolgáltatásokra és akciós termékekre hívják fel az olvasók figyelmét.
 
 
A weboldalban nagy szerepet kapnak a DIEGO termékei. Ezt egy egyedileg kialakított termékkezelő modul segítségével tudják az érdeklődők termékkategóriánként áttekinteni. A termékkezelő különlegessége, hogy egy egyedi arculati elrendezésben jelennek meg a termékek.
 
Forrás: diego.hu; rgstudio.hu
Virtuális kiállító: DIEGO Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?