Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-19 idő 14:12

Negyedszázados fennállását ünnepli az Aranycipó

Az elmúlt 25 évet a cég folyamatos fejlődése és bővülése jellemezte, az alkalmazotti létszám, a termékkínálat, a forgalom alakulása, a szaküzletek számának tekintetében, és ez a folyamat a mai napig jellemző. Jelenleg az Aranycipó 350 embernek ad munkát.
Mindezt a tulajdonosok kitartása, lendülete, rugalmassága, a pékszakma iránti elkötelezettsége tette lehetővé. Az üzleti sikerekben nagy szerepe van a szakembereknek, a megbízható, lojális dolgozóknak.
Az Aranycipó Kft. 1991. január 1-jén kezdte meg tevékenységét Pécsváradon, mindössze három fővel. Lényeges mérföldkő volt a vállalkozás életében a 2004-es esztendő, ekkor nyitott Pécsett az Árkád, ahol az Aranycipó is megjelent széles választékával és jó minőségű termékeivel. Gyakorlatilag ekkor kezdődött a bolthálózat fokozatos bővülése is. A termelőüzemben technológiai ugrást jelentett, hogy 2010-ben százmillió forintos eszközvásárlásra szánta rá magát a cég. Ezt követte 2014-ben egy 300 millió forintos beruházás, ennek keretében két kombinált formázó gyártósort szereztek be.

Az Aranycipó üzletekben a több száz termék között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Termékpalettájukon az egyedi, hazánkban csak az Aranycipónál készült termékek (pl. König Ludwig kenyér) mellett, megtalálhatóak a különleges péksütemények is. A választékban számos reform, szénhidrátcsökkentett, teljes kiőrlésű lisztből készülő pékáru mellett új terméktípusként gluténmentes, rozsos, magvas terméket is kínálnak.

A hálózatba belépő partnerek számára a komoly termékválaszték mellett, átadása kerül a Pécsváradi Aranycipó által kidolgozott egyedi arculat, valamint 25 éves üzletviteli tapasztalat.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az Aranycipó hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Név: Büki László – franchise igazgató
E-mail: franchise@aranycipo.hu
Web: http://aranycipo.hu/

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?