Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-19 idő 14:12

Negyedszázados fennállását ünnepli az Aranycipó

Az elmúlt 25 évet a cég folyamatos fejlődése és bővülése jellemezte, az alkalmazotti létszám, a termékkínálat, a forgalom alakulása, a szaküzletek számának tekintetében, és ez a folyamat a mai napig jellemző. Jelenleg az Aranycipó 350 embernek ad munkát.
Mindezt a tulajdonosok kitartása, lendülete, rugalmassága, a pékszakma iránti elkötelezettsége tette lehetővé. Az üzleti sikerekben nagy szerepe van a szakembereknek, a megbízható, lojális dolgozóknak.
Az Aranycipó Kft. 1991. január 1-jén kezdte meg tevékenységét Pécsváradon, mindössze három fővel. Lényeges mérföldkő volt a vállalkozás életében a 2004-es esztendő, ekkor nyitott Pécsett az Árkád, ahol az Aranycipó is megjelent széles választékával és jó minőségű termékeivel. Gyakorlatilag ekkor kezdődött a bolthálózat fokozatos bővülése is. A termelőüzemben technológiai ugrást jelentett, hogy 2010-ben százmillió forintos eszközvásárlásra szánta rá magát a cég. Ezt követte 2014-ben egy 300 millió forintos beruházás, ennek keretében két kombinált formázó gyártósort szereztek be.

Az Aranycipó üzletekben a több száz termék között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Termékpalettájukon az egyedi, hazánkban csak az Aranycipónál készült termékek (pl. König Ludwig kenyér) mellett, megtalálhatóak a különleges péksütemények is. A választékban számos reform, szénhidrátcsökkentett, teljes kiőrlésű lisztből készülő pékáru mellett új terméktípusként gluténmentes, rozsos, magvas terméket is kínálnak.

A hálózatba belépő partnerek számára a komoly termékválaszték mellett, átadása kerül a Pécsváradi Aranycipó által kidolgozott egyedi arculat, valamint 25 éves üzletviteli tapasztalat.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az Aranycipó hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Név: Büki László – franchise igazgató
E-mail: franchise@aranycipo.hu
Web: http://aranycipo.hu/

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.