Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-19 idő 14:12

Negyedszázados fennállását ünnepli az Aranycipó

Az elmúlt 25 évet a cég folyamatos fejlődése és bővülése jellemezte, az alkalmazotti létszám, a termékkínálat, a forgalom alakulása, a szaküzletek számának tekintetében, és ez a folyamat a mai napig jellemző. Jelenleg az Aranycipó 350 embernek ad munkát.
Mindezt a tulajdonosok kitartása, lendülete, rugalmassága, a pékszakma iránti elkötelezettsége tette lehetővé. Az üzleti sikerekben nagy szerepe van a szakembereknek, a megbízható, lojális dolgozóknak.
Az Aranycipó Kft. 1991. január 1-jén kezdte meg tevékenységét Pécsváradon, mindössze három fővel. Lényeges mérföldkő volt a vállalkozás életében a 2004-es esztendő, ekkor nyitott Pécsett az Árkád, ahol az Aranycipó is megjelent széles választékával és jó minőségű termékeivel. Gyakorlatilag ekkor kezdődött a bolthálózat fokozatos bővülése is. A termelőüzemben technológiai ugrást jelentett, hogy 2010-ben százmillió forintos eszközvásárlásra szánta rá magát a cég. Ezt követte 2014-ben egy 300 millió forintos beruházás, ennek keretében két kombinált formázó gyártósort szereztek be.

Az Aranycipó üzletekben a több száz termék között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Termékpalettájukon az egyedi, hazánkban csak az Aranycipónál készült termékek (pl. König Ludwig kenyér) mellett, megtalálhatóak a különleges péksütemények is. A választékban számos reform, szénhidrátcsökkentett, teljes kiőrlésű lisztből készülő pékáru mellett új terméktípusként gluténmentes, rozsos, magvas terméket is kínálnak.

A hálózatba belépő partnerek számára a komoly termékválaszték mellett, átadása kerül a Pécsváradi Aranycipó által kidolgozott egyedi arculat, valamint 25 éves üzletviteli tapasztalat.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az Aranycipó hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Név: Büki László – franchise igazgató
E-mail: franchise@aranycipo.hu
Web: http://aranycipo.hu/

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.