Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-31 idő 09:15

Nemsokára drónok szállítják házhoz a pizzánkat?

A pizzalánc óriás ügyvezetője, Don Meij szerint ez a következő lépés a cég házhoz szállítási idejének lecsökkentésében.  Az évről évre növekvő forgalom mellett a kiszállítási idő lefaragása jelenti a legnagyobb kihívást a hálózat számára. A drón lehet ebben az egyik lehetséges megoldás.

A szállító robot prototípusát márciusban mutatták be Dru néven.

Lassan új állás után nézhetnek az új-zélandi pizzafutárok, a próbaszállítások tapasztalatainak köszönhetően az üzemeltető biztonságosan meg tudja határozni a drón hatótávolságát és szállítókapacitását. Új-Zélandra egyébként azért esett a választás, mert egyszerűbb a drónokra vonatkozó szabályozás, mint más országokban.

A drón csapat részét  képzi a teljesen integrált online rendelési és GPS rendszernek, és nem sokára megkezdődik tesztüzemeltetésük.

A drónok használata segít leküzdeni a közlekedési akadályokat, gyors és biztonságos szállítási módot jelent.

A Domino’s hasonló teszteket kíván elindítani Ausztráliában, Belgiumban, Hollandiában, Japánban, valamint Németországban. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?