Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-22 idő 09:10

Nemzetközi díjakat kapott a Fornetti

 
A fenntartható működésért tett erőfeszítéseinek elismeréseként „Excellence in Sustainability Innovation” (A fenntarthatósági innováció kiválósága) díjat kapott a Fornetti a Dubaiban megrendezett World Sustainability Congress rendezvényen. A számos világcéget és azok vezetőit díjazó kongresszuson Bánhidi Attila, a Fornetti Csoport ügyvezetője, kereskedelmi és marketingigazgatója, az Aryzta AG CEE kereskedelmi igazgatója a „Sustainable Professional of the Year for Innovative Business Model” (Az év innovatív üzleti modellje – fenntarthatósági szakember) elismerésben részesült.
 
„A Fornetti nagy lépéseket tett az utóbbi években a környezetet kevésbé terhelő – elsősorban energetikai – megoldások elterjesztésére a vállalatcsoporton belül. Ezért nagyon örülünk, hogy az innovációs üzleti modelljeink megvalósításáért tett erőfeszítéseink nemzetközi elismerésben is részesültek” – mondta Bánhidi Attila. Elmondta: a vállalatcsoport üzemeiben – úgy Magyarországon, mint Romániában – az elmúlt egy évben bevezették az ISO 50001 energiairányítási rendszert, amelynek révén az üzemek jelentősen mérsékelni tudták a péksütemények gyártásához és fagyasztásához szükséges energiaigényeket, illetve növelték az üzemek energiahatékonyságát. „Vállalatunk a fenntarthatóság és energiaközpontúság szemléletmódjának népszerűsítésének elkötelezett támogatója, mely tevékenysége során kötelezettséget vállal arra, hogy hosszú távon növeli energiateljesítményét, és folyamatos korszerűsítési folyamat keretében növeli energiahatékonyságát” – mondja Bánhidi Attila.
 
A díjakat odaítélő World Sustainabilty nemzetközi szakmai szervezet üzleti, non-profit és kormányzati szektorokat bevonva gyűjti, terjeszti és honorálja a világszerte kifejlesztett legjobb fenntarthatósági gyakorlatokat. A szervezet évente rendezett konferenciájának idén Dubai adott otthont; az esemény védnöke Mohammed Bin Rashid al Maktoum sejk, az Egyesült Arab Emirátusok miniszterelnöke volt. A díjátadón többek között olyan nemzetközi márkák vezetői vehettek át elismeréseket különböző kategóriákban, mint a Huawei, az Ericsson, a SAP vagy a Dubai Airport. A Fornetti a BrandTrenddel együttműködésben készítette el díjazott pályázatát.
 
Szimbolikus helyszínen zajlott a World Sustainability Congress
 
Dubai, az esemény helyszíne önmagában is szimbolikus. A 100 évvel ezelőtt gyöngyhalászatból élő lakosságú Dubai 2020-ra, a Világ EXPO-ra a világ legfenntarthatóbb városa fejlesztésére pályázik. A fenntarthatóság az Egyesült Arab Emirátusokban, kiemelten Dubaiban központi terület és érték, melyet a város, a társadalom, a gazdaság fejlesztésével egy platformon kezelnek, és minden innováció elindulásának fontos szempontja. Az egyoldalúan olaj erőforrásra támaszkodó Emirátusok államai, különösen Dubai mára a tudás központjává vált. Kiemelkedően gondoskodik polgárairól és régióról, ahonnan munkaerőt fogad. Dubai, mint Health City, Sportcity, Internetcity, Mediacity, mint az innovatív fenntartható beruházások támogatója és mint egy tudástranszferre, oktatásra, és az új generációra támaszkodó állam lenyűgözően kezeli e területeket.
 
Forrás: eco.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.