Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-08 idő 09:40

Nemzetközi elismerésben részesült a DIEGO két franchise átvevője

December 5-én hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol a tavalyi évet követően ismét hazai hálózat sikerét ünnepelhettük. 

Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 14 legkiválóbb átvevő került be, nagyrészt spanyol, olasz, mexikói hálózatok képviselői.

A Magyar Franchise Szövetség a DIEGO egyik legelső, több mint 10 éve csatlakozott romániai partnereit, Takács Józsefet és Vasvári Gábort indította a megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve, minden várakozást felülmúlva harmadik helyezést értek el.


Takács József és Vasvári Gábor a díj átvételekor

Ők a hálózat legtöbb egységgel rendelkező átvevői Romániában, kilenc áruházat üzemeltetnek, melyek közül kiemelkedő a marosvásárhelyi áruházuk forgalma. Tevékenységük nagyban hozzájárult a hálózat helyi márkaismertségéhez, valamint több egységük mintaegységként funkcionál, ők felelnek a csatlakozó partnerek betanításáért is.

A DIEGO Kft. Romániában több mint 11 éve van jelen. Az évek alatt történő folyamatos terjeszkedés által, és franchise partnereiknek köszönhetően az idei évben már 28 áruházat üzemeltetnek az országban. A franchise partnerek kiemelkedő teljesítménye az innovációban rejlik. A hálózat együttműködésének központi eleme, hogy a vállalkozók az együttműködés által, a szervezeten keresztül könnyebben elérjék a céljaikat, mintha egyénként kellene megküzdeniük az akadályokkal.

A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Argentína mellett a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

forrás: franchise.hu (R.J.)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.