Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-08 idő 09:40

Nemzetközi elismerésben részesült a DIEGO két franchise átvevője

December 5-én hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol a tavalyi évet követően ismét hazai hálózat sikerét ünnepelhettük. 

Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 14 legkiválóbb átvevő került be, nagyrészt spanyol, olasz, mexikói hálózatok képviselői.

A Magyar Franchise Szövetség a DIEGO egyik legelső, több mint 10 éve csatlakozott romániai partnereit, Takács Józsefet és Vasvári Gábort indította a megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve, minden várakozást felülmúlva harmadik helyezést értek el.


Takács József és Vasvári Gábor a díj átvételekor

Ők a hálózat legtöbb egységgel rendelkező átvevői Romániában, kilenc áruházat üzemeltetnek, melyek közül kiemelkedő a marosvásárhelyi áruházuk forgalma. Tevékenységük nagyban hozzájárult a hálózat helyi márkaismertségéhez, valamint több egységük mintaegységként funkcionál, ők felelnek a csatlakozó partnerek betanításáért is.

A DIEGO Kft. Romániában több mint 11 éve van jelen. Az évek alatt történő folyamatos terjeszkedés által, és franchise partnereiknek köszönhetően az idei évben már 28 áruházat üzemeltetnek az országban. A franchise partnerek kiemelkedő teljesítménye az innovációban rejlik. A hálózat együttműködésének központi eleme, hogy a vállalkozók az együttműködés által, a szervezeten keresztül könnyebben elérjék a céljaikat, mintha egyénként kellene megküzdeniük az akadályokkal.

A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Argentína mellett a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

forrás: franchise.hu (R.J.)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.