Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-09 idő 09:43

Nemzetközi elismerésben részesült az Otthon Centrum franchise átvevője

December 6-án ötödik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében. Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 15 legkiválóbb átvevő került be.

A Magyar Franchise Szövetség az Otthon Centrum egyik legelső, több mint 10 éve csatlakozott partnerét, Sánta Lászlót indította a megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve, minden várakozást felülmúlva második helyezést ért el.

A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Franciaország mellett idén először, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

A világ legjobb franchise átvevőjének az egyik legnagyobb spanyol étteremlánc aLizarran franchise átvevőjét, Jorge Antonio Gómezt választották. A franchise átvevő 4 éttermet üzemeltet, és több mint 50 embert foglalkoztat egységeiben. 

A harmadik helyezett a Loja do Condomínio portugál hálózat átvevője, Pedro Ricardo lett. A Bibi brazil ruházati lánc átvevője, Walesca Pinheiro Soares negyedik helyezést elérve éppen lemaradt a dobogóról.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.