Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-09 idő 09:43

Nemzetközi elismerésben részesült az Otthon Centrum franchise átvevője

December 6-án ötödik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében. Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 15 legkiválóbb átvevő került be.

A Magyar Franchise Szövetség az Otthon Centrum egyik legelső, több mint 10 éve csatlakozott partnerét, Sánta Lászlót indította a megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve, minden várakozást felülmúlva második helyezést ért el.

A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Franciaország mellett idén először, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

A világ legjobb franchise átvevőjének az egyik legnagyobb spanyol étteremlánc aLizarran franchise átvevőjét, Jorge Antonio Gómezt választották. A franchise átvevő 4 éttermet üzemeltet, és több mint 50 embert foglalkoztat egységeiben. 

A harmadik helyezett a Loja do Condomínio portugál hálózat átvevője, Pedro Ricardo lett. A Bibi brazil ruházati lánc átvevője, Walesca Pinheiro Soares negyedik helyezést elérve éppen lemaradt a dobogóról.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.