Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-03 idő 09:43

Nemzetközi elismeréseket kapott a Hertz autókölcsönző

A TripAdvisoron véleményt megosztó, közel 200 ezer utazó szavazata alapján a Hertz nyerte a „2015 Travelers' Choice" címet az autókölcsönzők között Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban, a Business Traveller Middle East szerint pedig a második alkalommal lett a legjobb autókölcsönző cég. Az Egyesült Királyságban innovációs díjat kapott a 2015-ös Fleet World Honours eseményén, egy másik megmérettetésen pedig a legjobb furgonkölcsönzőnek választották meg.

„A díjak folyamatos innovációnk és a magas minőségű termékeink elismerését jelentik, s egyben jelzik munkatársaink elkötelezettségét ügyfeleink és vállalatunk felé. Továbbra is keményen dolgozunk szolgáltatásaink és kínálatunk fejlesztéséért, hogy az utasok számára a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkifizetődőbb élményt kínáljuk" – nyilatkozta Michel Taride, a Hertz RAC International csoportszintű elnöke.

Korábban Svédországban a Hertzet harmadik alkalommal választották meg a Svéd Business Travel Award megméretésén a legjobb autókölcsönzőnek.

A magyarországi Hertz franchise jogok tulajdonosa a Mercur Rent a Car Kft., a Magyar Franchise Szövetség tagja.

(forrás: turizmus.com)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.