Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-08 idő 10:20

Nemzetközi Franchise Kiállítás nyílik ma Johannesburgban

A Dél-Afrikai Franchise Szövetség szervezésében nyitja meg kapuit ma a Nemzetközi Franchise Expo (2016.04.08-10.között) Johannesburgban, az impozáns Sandton Convention Centre épületében. 

 

 

A Nemzetközi Franchise Expo  egy jó alkalom, arra, hogy a több ezer látogató, megismerje a franchise világát, azt, hogy az ott kiállító rendszergazdák milyen üzleti lehetőséget kínálnak. A kiállítók széles együttműködési lehetőségekkel várják az érdeklődőket, a vendéglátástól a pénzügyi szektoron át egészen a szolgáltatási területekig.

Míg az Egyesült Államokban a kiskereskedelmi forgalom 50%-a a franhise szektorban termelődik, addig Nyugat-Európában 30% , Ausztráliában 26% , Dél-Afrikában ez 12%. 

Érdeklődőként érdemes előre elgondolni, milyen területre fókuszálunk, hol keresünk lehetőséget. Amennyiben megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő rendszergazdát, úgy biztosak lehetünk abban, hogy a csatlakozásunkkal egyidejűleg egy kipróbált know-how-t kapunk kézhez, melynek fontos eleme egy intenzív támogatási rendszer, ami lefedi a teljes működést.

 

 

Döntésünket jól előkészítetten hozzuk meg, hagyjunk időt magunknak arra, hogy azt minél jobban, több szempontot figyelembe véve átgondolhassuk.

A kiállítás arra való, hogy releváns információkat szerezzünk és lehetőséget teremt arra, hogy személyesen találkozzunk a rendszergazdával. Ne féljünk kérdezni, ismerkedjünk meg a fogalmakkal, az ajánlat minden részében. Ehhez a szövetség saját, valamint az általuk támogatott és felkészült külső tanácsadói is segítséget nyújtanak. (jog, pénzügy)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Virtuális kiállító: Perger és Binder BH2010 Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?