Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-08 idő 10:20

Nemzetközi Franchise Kiállítás nyílik ma Johannesburgban

A Dél-Afrikai Franchise Szövetség szervezésében nyitja meg kapuit ma a Nemzetközi Franchise Expo (2016.04.08-10.között) Johannesburgban, az impozáns Sandton Convention Centre épületében. 

 

 

A Nemzetközi Franchise Expo  egy jó alkalom, arra, hogy a több ezer látogató, megismerje a franchise világát, azt, hogy az ott kiállító rendszergazdák milyen üzleti lehetőséget kínálnak. A kiállítók széles együttműködési lehetőségekkel várják az érdeklődőket, a vendéglátástól a pénzügyi szektoron át egészen a szolgáltatási területekig.

Míg az Egyesült Államokban a kiskereskedelmi forgalom 50%-a a franhise szektorban termelődik, addig Nyugat-Európában 30% , Ausztráliában 26% , Dél-Afrikában ez 12%. 

Érdeklődőként érdemes előre elgondolni, milyen területre fókuszálunk, hol keresünk lehetőséget. Amennyiben megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő rendszergazdát, úgy biztosak lehetünk abban, hogy a csatlakozásunkkal egyidejűleg egy kipróbált know-how-t kapunk kézhez, melynek fontos eleme egy intenzív támogatási rendszer, ami lefedi a teljes működést.

 

 

Döntésünket jól előkészítetten hozzuk meg, hagyjunk időt magunknak arra, hogy azt minél jobban, több szempontot figyelembe véve átgondolhassuk.

A kiállítás arra való, hogy releváns információkat szerezzünk és lehetőséget teremt arra, hogy személyesen találkozzunk a rendszergazdával. Ne féljünk kérdezni, ismerkedjünk meg a fogalmakkal, az ajánlat minden részében. Ehhez a szövetség saját, valamint az általuk támogatott és felkészült külső tanácsadói is segítséget nyújtanak. (jog, pénzügy)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Virtuális kiállító: Perger és Binder BH2010 Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.