Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-08 idő 10:20

Nemzetközi Franchise Kiállítás nyílik ma Johannesburgban

A Dél-Afrikai Franchise Szövetség szervezésében nyitja meg kapuit ma a Nemzetközi Franchise Expo (2016.04.08-10.között) Johannesburgban, az impozáns Sandton Convention Centre épületében. 

 

 

A Nemzetközi Franchise Expo  egy jó alkalom, arra, hogy a több ezer látogató, megismerje a franchise világát, azt, hogy az ott kiállító rendszergazdák milyen üzleti lehetőséget kínálnak. A kiállítók széles együttműködési lehetőségekkel várják az érdeklődőket, a vendéglátástól a pénzügyi szektoron át egészen a szolgáltatási területekig.

Míg az Egyesült Államokban a kiskereskedelmi forgalom 50%-a a franhise szektorban termelődik, addig Nyugat-Európában 30% , Ausztráliában 26% , Dél-Afrikában ez 12%. 

Érdeklődőként érdemes előre elgondolni, milyen területre fókuszálunk, hol keresünk lehetőséget. Amennyiben megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő rendszergazdát, úgy biztosak lehetünk abban, hogy a csatlakozásunkkal egyidejűleg egy kipróbált know-how-t kapunk kézhez, melynek fontos eleme egy intenzív támogatási rendszer, ami lefedi a teljes működést.

 

 

Döntésünket jól előkészítetten hozzuk meg, hagyjunk időt magunknak arra, hogy azt minél jobban, több szempontot figyelembe véve átgondolhassuk.

A kiállítás arra való, hogy releváns információkat szerezzünk és lehetőséget teremt arra, hogy személyesen találkozzunk a rendszergazdával. Ne féljünk kérdezni, ismerkedjünk meg a fogalmakkal, az ajánlat minden részében. Ehhez a szövetség saját, valamint az általuk támogatott és felkészült külső tanácsadói is segítséget nyújtanak. (jog, pénzügy)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Virtuális kiállító: Perger és Binder BH2010 Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.