Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-07 idő 12:44

Nemzetközi szabvány garantálja a SPAR-minőséget

„A 344 szupermarket, 32 INTERSPAR hipermarket és 108 franchise üzlet alkotta SPAR hálózat napi működését a szigorúan ellenőrzött minőség jellemzi, ez első helyen áll vállalatunk üzlet-politikájában. A minőség melletti elkötelezettséget nemcsak beszállítóinktól várjuk el, hanem belső működésünkben is magas minőségi követelményeket támasztunk” - hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.
 
 
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 2009 decemberétől a világ vezető auditor szerveze-te, az SGS által tanúsított kereskedelem specifikus Integrált Irányítási Rendszert (IIR) működ-tet. Ennek a rendszernek két fontos eleme az ISO 9001: 2008 szabvány szerinti minőségirányítási és a HACCP elvek szerinti élelmiszerbiztonsági rendszer. 
 
Az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer számos előnyt biztosít nemcsak a SPAR-nak, hanem a vállalat partnereinek és a vásárlóinak egyaránt. Az élelmiszerbiztonsági rendszerrel összehangolt, átlátható dokumentációs rendszer bevezetésével a szervezet minden szintjén megvalósulnak a szabályozott működés feltételei. Ezáltal egyértelművé válnak a feladat- és felelősségi körök, így a munkafolyamatok jobban nyomon követhetőek és értékelhetőek.

Az elkövetkező időszak kiemelten fontos a SPAR életében, hiszen 2017-ben már az új szab-vány (ISO 9001:2015) szerinti tanúsításra dolgozza át Integrált Irányítási Rendszerét, amely számos új, vásárlói elégedettséget növelő módosítást is tartalmaz.
 
„A SPAR csoport mindezek mellett idén is teljesítette a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai részének (IFS Logistics Standard) legmagasabb szintű elvárásait. A 2014-ben meg-szerzett, s évente sikeresen megújított önkéntes minősítéssel az áruházlánc biztosítja az üzlethálózat igényeinek megfelelő kiszolgálást, a vevői szempontokon alapuló fejlesztési folyamatokat, az esetlegesen előforduló hibák azonnali, gyors és hatékony kezelését. A vásárlók számára ezek a nemzetközi tanúsítványok biztonságot, garanciát jelenthetnek” - tette hozzá Maczelka Márk.
 
forrás:elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.