Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-07 idő 12:44

Nemzetközi szabvány garantálja a SPAR-minőséget

„A 344 szupermarket, 32 INTERSPAR hipermarket és 108 franchise üzlet alkotta SPAR hálózat napi működését a szigorúan ellenőrzött minőség jellemzi, ez első helyen áll vállalatunk üzlet-politikájában. A minőség melletti elkötelezettséget nemcsak beszállítóinktól várjuk el, hanem belső működésünkben is magas minőségi követelményeket támasztunk” - hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.
 
 
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 2009 decemberétől a világ vezető auditor szerveze-te, az SGS által tanúsított kereskedelem specifikus Integrált Irányítási Rendszert (IIR) működ-tet. Ennek a rendszernek két fontos eleme az ISO 9001: 2008 szabvány szerinti minőségirányítási és a HACCP elvek szerinti élelmiszerbiztonsági rendszer. 
 
Az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer számos előnyt biztosít nemcsak a SPAR-nak, hanem a vállalat partnereinek és a vásárlóinak egyaránt. Az élelmiszerbiztonsági rendszerrel összehangolt, átlátható dokumentációs rendszer bevezetésével a szervezet minden szintjén megvalósulnak a szabályozott működés feltételei. Ezáltal egyértelművé válnak a feladat- és felelősségi körök, így a munkafolyamatok jobban nyomon követhetőek és értékelhetőek.

Az elkövetkező időszak kiemelten fontos a SPAR életében, hiszen 2017-ben már az új szab-vány (ISO 9001:2015) szerinti tanúsításra dolgozza át Integrált Irányítási Rendszerét, amely számos új, vásárlói elégedettséget növelő módosítást is tartalmaz.
 
„A SPAR csoport mindezek mellett idén is teljesítette a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai részének (IFS Logistics Standard) legmagasabb szintű elvárásait. A 2014-ben meg-szerzett, s évente sikeresen megújított önkéntes minősítéssel az áruházlánc biztosítja az üzlethálózat igényeinek megfelelő kiszolgálást, a vevői szempontokon alapuló fejlesztési folyamatokat, az esetlegesen előforduló hibák azonnali, gyors és hatékony kezelését. A vásárlók számára ezek a nemzetközi tanúsítványok biztonságot, garanciát jelenthetnek” - tette hozzá Maczelka Márk.
 
forrás:elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.