Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-20 idő 09:52

Népszerű sportágat támogat a BENU Gyógyszertár hálózat

A 2015-ös és a 2016-os szezonban a BENU lesz a női és férfi Magyar Kupa névadó szponzora!

A megállapodást dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatóságának tagja írta alá.
A BENU Gyógyszertárak hitvallása szerint az egészségtudatos élet elengedhetetlen része a sport, legyen szó akár verseny-, akár szabadidősportról. Ezért is döntött a hálózat a fiatalok körében is kedvelt magyar sikersportág, a vízilabda támogatása mellett. 


 

Még 2012 év végén jelentek meg Magyarországon az első BENU Gyógyszertárak. A közös cél, egy olyan vásárlóbarát gyógyszertár kialakítása volt, amelyek egyesíti a hagyományos gyógyszerészeti tudást egy nemzetközileg már tesztelt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében. 

A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraik legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartó emberek legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása. A BENU Gyógyszertár Koncepció kész megoldásokat kínál, így a hálózathoz csatlakozó franchise partnereinek marad ideje a lényegre: a vásárlóikra.

A hálózathoz csatlakozva egy olyan vásárlóbarát gondolkodást sajátíthat el, amely már hazánkban is bizonyított. A kidolgozott arculattal, a vásárlóközpontú termékkihelyezéssel, a közös marketinggel, ezeken keresztül az egyéb termékek forgalmának növelésével biztosabb alapokra helyezheti vállalkozását és az üzletmenet tudatos átalakításával gyógyszertára költségszintjét is csökkentheti.

forrás: benu.hu, BENU Facebook

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.