Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-22 idő 11:24

Nordsee étterem nyitott az Árkád Bevásárlóközpontban

Immár ötre bővült a Nordsee hazai éttermeinek száma. Július első napjaitól a hálózat legújabb egysége a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpont földszintjén várja vendégeit.
 
A Nordsee ötödik, 200 m2 alapterületű étterme, már a hálózat központjának legújabb design tervei alapján került kialakításra. A Nordsee németországi központja ezt az éttermet is jelöli majd a 2014-es év legszebb Nordsee éttereme díjra.
 
 
A Nordsee legújabb étterem design-ját az aktuális trendeknek megfelelően alakította ki, amelynek küszönhetően az megnyitása óta nagyon sok látogatót, vendéget vonz. 

Az Árkád food-court mellett elhelyezkedő étterem megújult választékkal és sok-sok akcióval várja kedves vendégeit. A hálózat hazai éttermeit tekintve itt került elsőként bevezetésre napi menü, illetve a gluténmentes étel választék is. 
 
 
Ebben az évben még egy Nordsee Snack shop fog nyílni, várhatóan ősszel Budaörsön a Tesco ételudvarán.

Jelenleg világszerte közel 500 Nordsee étterem működik. Az 1896-ban alapított, német franchise hálózat nagyon sokáig csak hazai nyelvterületeken, Németországban és Ausztriában volt jelen. Nem is olyan régen, 2008-2009-ben fordult a nemzetközi, főképp európai piacok felé, és nyitott üzleteket Romániában, Svájcban, Spanyolországban, Törökországban, Bulgáriában, Csehországban, Oroszországban, Cipruson valamint hazánkban is. Annak ellenére, hogy az éttermekbe minden "hal" alapanyagot Németországból szállítanak. a hálózat Dubaiban is jelen van már.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.