Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-10 idő 09:06

Növekedésben a Creppy Franchise System

Túrós palacsinta? Hortobágyi húsos palacsinta? Hát persze, mindenki ismeri. Mit szólnak például ahhoz, ha az étlapon Svejk kedvence így kelleti magát: vörösboros marhapörkölt, juhtúrós tejföllel locsolt zöldséges palacsintatekercsekkel, szalonnatepertővel - olvasható a kamaraonline.hu oldalon.

A miskolci Creppy Palacsintaház kínálatában már hosszú évek óta ez az egyik sláger. A 32 éves Oszlánczi Réka, a Creppy Franchise System alapítója, étteremtulajdonos, ügyvezető azon dolgozik, hogy a 80 tételes palacsinta kavalkádot minél többen megismerhessék – ezért idén gőzerővel franchise hálózat kiépítésébe kezd.

Oszlánczi Réka a palacsintát választotta fő témaként, 150 vendég fogadására alkalmas Palacsintaház az Avas szívében idén ősszel már tíz éves jubileumát ünnepli.

A Palacsintaház és a Creppy név két éve forrt egybe.
 A franchise gondolata több mint két éve született. Sok vendég ostromolta Debrecentől Győrön, Budapesten át Nyíregyházáig, hogy mikor lesz már az ő városukban is ilyen palacsintaház. Réka azt mondja: nagyon jól tudja, hogy a vendéglátás mivel jár, tökéletesen akkor működik, ha a tulajdonos napi személyes munkájával irányítja és ellenőrzi a csapatot. Ezért nem is akart belevágni máshol palacsintázók nyitásába. Viszont a módszert, a tudást, az általa már megfizetett tanulópénzek kockázata nélküli gyakorlatot átadja, ha ekkora igény van rá.

Első partnere 2014-ben kereste meg Rékát, s nyitotta meg a Rózsadombon palacsintázóját – ha nem is 80, de 40-es választékkal.

A palacsinta franchise több üzleti modelt vonultat fel. A legköltségesebb az étterem model, ellenben a kisebb, beülős, bisztró jellegű hely már alacsonyabb befektetéssel megvalósítható. Ha még lejjebb megyünk az üzemelési költségekkel és a beruházott tőkével, akkor a manapság rendkívül divatos StreetFood koncepció következik. A szórakozni vágyók gasztro vonalon is vevők az újdonságokra, sőt, ki vannak éhezve azokra. Ebbe a körbe tartoznak a különböző vásárok is, ahol ugyancsak van keresnivalójuk a vendéglátósoknak. Hamarosan elkészül a Creppy-kocsi prototípusa: a vállalkozásra jellemző arculatú utánfutós mini mobil palacsintázó.
 
A negyedik, és egyben utolsó üzleti model a Creppy sweet, amely édes palacsintákat kínál – egyfajta „palacsinta sarok” kialakításával, ilyet lehet például szállodákban meghonosítani, természetesen a Creppy kínálat mellett, az alkalmazott technológia és az arculat szigorú átvételével.

szerző: Szerdahelyi Csaba


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.