Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-22 idő 09:38

Növekedésben a SMART Ingatlan hálózat

A legnagyobb magyarországi ingatlanközvetítői hálózattal rendelkező Duna House csoport tavaly elindított SMART Ingatlan hálózatának dinamikus bővüléséről számolt be. 

A cégcsoport, a Duna House és a Smart Ingatlan márkanevek alatt 83 franchise partnerrel, 127 irodából álló ingatlanközvetítői hálózatot üzemeltet, és az év végéig további irodák nyitásával számol.

 
A Duna House csoport az elmúlt években újabb és újabb, az ingatlanközvetítéshez szorosan illeszkedő szolgáltatást indított el Magyarországon, lépést tartva a piac és az ügyfelek igényeivel. 2014 nyarán a cégcsoport elindította második hálózatát a SMART Ingatlant, amelyhez 2015 nyaráig kilenc, majd csak az elmúlt negyedévben újabb 8 franchise partner csatakozott. A SMART Ingatlan tagjaként a cégcsoport 2 saját irodát is működtet, valamint továbbiak nyitását tervezi.
 
A Smart Ingatlan franchise rendszere megfelelő biztonságot és rugalmasságot biztosít a partnerek számára, egyfelől üzletük felépítéséhez, másrészt üzletmenetük megtartása mellett is élvezhetik az egységes rendszer előnyeit. Egy franchise partner akár több irodát is nyithat, ugyanakkor területi kizárólagossággal nem jár a partneri státus. Az ingatlanközvetítés mellett a cégcsoport mindkét franchise hálózatában (Duna House és SMART Ingatlan) elérhetők a pénzügyi termékek; lakáshitelek, biztosítások, és lakástakarék-pénztári termékek, illetve az egyéb szolgáltatások (értékbecslés, energiatanúsítvány, stb.) is. A két hálózat azonos minőségű infrastruktúrát, IT-bázist használ, emellett a hálózatok tagjainak lehetősége van az egymás adatbázisában szereplő, kizárólagos megbízásként felvett ingatlanok kölcsönös értékesítésére és a megbízási díjak megosztására, ugyanakkor a két hálózat versenyez is egymással, ami a szolgáltatás minőségét tovább javítja.

 

A SMART Ingatlan a Duna House cégcsoport közel 15 éves tapasztalatát és szakmai tudását kívánja ötvözni azzal a lendülettel, amit egy újonnan induló hálózat tud adni a franchise partnereknek és ügyfeleinek. 

 
 
Megoldás azoknak, akik az ingatlanpiac fellendülése láttán azon gondolkodnak, hogyan nyithatnak profi ingatlanirodát és azoknak, akik egy hálózatban látják azt a sok lehetőséget, melyet egyénileg az ingatlan piacon nem érhetnek el. 
 
Forrás: smartingatlan.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.