Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-26 idő 12:41

November 16 és 17 között tartják a párizsi Top Franchise Méditerranée nemzetközi franchise show-t

Ez évben is megrendezésre kerül - immár ötödik alkalommal - a franchise szakma franciaországi második számú legfontosabb rendezvénye.

A Top Franchise Méditerranée Show a Francia Franchise Szövetség (Fédération francaise de la franchise), a Reed Expositions France (kiállításszervező cég) és a Marseilles Kereskedelmi és Iparkamara (CCIMP) szervezésében kerül megrendezésre. A rendezvényen regionális és helyi franchise márkák illetve hálózatok állítanak ki, a gazdaság minden területéről, és a látogatóknak lehetőségük lesz részt venni a franchise szakmával kapcsolatos előadásokon, workshop beszélgetéseken. Az eseményen képviselt gazdasági ágazatok, többek közt: hotel-étterem, élelmiszer kiskereskedelem, divatcikkek, szépségápolás egészség és fitnessz, dekoráció és háztartási cikkek, építőipar és ingatlan.

Top Franchise Méditerranée Show

A rendevzény helyszíne: Au Palais de la Bourse

A Top Franchise Méditerranée Show az egyedüli, évenként megtartott rendezvény a déli régióban, amely találkozási, ismeretszerzési és üzletkötési lehetőséget biztosít sok embernek és vállalkozásnak a Mediterrán medencéből, a régiós országokból. Sok magánember, kis és közepes vállalkozás találja meg itt a megfelelő üzleti lehetőséget a franchise üzleti modellben és a hálózatos terjeszkedésben, vagy akár a karrier lehetőséget.

A Top Franchise Méditerranée Show 2 napos rendezvényén várhatólag több mint 100 franchise kiállító és majd 4.000 látogató részvétele várható. Néhány franchise kiállító, a teljesség igénye nélkül: Speedy (gépjármű szerviz), Laforet (ingatlan), Rapid’Flore (virág és növénykereskedelem), Cartridge World (nyomtató kellékek), LadyMoving (fitness, életforma), Handirect Services (üzleti szolgáltatások).

Top Franchise Méditerranée Show

Látogatók a tavalyi rendezvényen

Fontosabb adatok:
Esemény neve: 5. Salon Top Franchise Méditerranée
Helyszín: Au Palais de la Bourse, 9 La Canebière, 13001 Marseille
Időpont: 2015. november 16-17.
Honlap: http://www.topfranchisemed.fr/vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.