Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-26 idő 12:41

November 16 és 17 között tartják a párizsi Top Franchise Méditerranée nemzetközi franchise show-t

Ez évben is megrendezésre kerül - immár ötödik alkalommal - a franchise szakma franciaországi második számú legfontosabb rendezvénye.

A Top Franchise Méditerranée Show a Francia Franchise Szövetség (Fédération francaise de la franchise), a Reed Expositions France (kiállításszervező cég) és a Marseilles Kereskedelmi és Iparkamara (CCIMP) szervezésében kerül megrendezésre. A rendezvényen regionális és helyi franchise márkák illetve hálózatok állítanak ki, a gazdaság minden területéről, és a látogatóknak lehetőségük lesz részt venni a franchise szakmával kapcsolatos előadásokon, workshop beszélgetéseken. Az eseményen képviselt gazdasági ágazatok, többek közt: hotel-étterem, élelmiszer kiskereskedelem, divatcikkek, szépségápolás egészség és fitnessz, dekoráció és háztartási cikkek, építőipar és ingatlan.

Top Franchise Méditerranée Show

A rendevzény helyszíne: Au Palais de la Bourse

A Top Franchise Méditerranée Show az egyedüli, évenként megtartott rendezvény a déli régióban, amely találkozási, ismeretszerzési és üzletkötési lehetőséget biztosít sok embernek és vállalkozásnak a Mediterrán medencéből, a régiós országokból. Sok magánember, kis és közepes vállalkozás találja meg itt a megfelelő üzleti lehetőséget a franchise üzleti modellben és a hálózatos terjeszkedésben, vagy akár a karrier lehetőséget.

A Top Franchise Méditerranée Show 2 napos rendezvényén várhatólag több mint 100 franchise kiállító és majd 4.000 látogató részvétele várható. Néhány franchise kiállító, a teljesség igénye nélkül: Speedy (gépjármű szerviz), Laforet (ingatlan), Rapid’Flore (virág és növénykereskedelem), Cartridge World (nyomtató kellékek), LadyMoving (fitness, életforma), Handirect Services (üzleti szolgáltatások).

Top Franchise Méditerranée Show

Látogatók a tavalyi rendezvényen

Fontosabb adatok:
Esemény neve: 5. Salon Top Franchise Méditerranée
Helyszín: Au Palais de la Bourse, 9 La Canebière, 13001 Marseille
Időpont: 2015. november 16-17.
Honlap: http://www.topfranchisemed.fr/vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.