Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-13 idő 09:38

November 22-én rendezi meg az Orchideák Éjszakáját az Oázis Kertészet

Hamarosan itt a december, de még előtte Orchideák Éjszakája az Oázis Kertészetekben! November 22-én este, a tavalyi kezdeményezés sikerén felbuzdulva idén is különleges orchidea választékkal, és mesés hangulattal várnak mindenkit az Oázis Kertészetek!

Ez a hosszú éjszaka a rövid áraké. Jöjjön el november 22-én délután 4-től este 10 óráig bármelyik Oázisba, és hagyja magát elvarázsolni a csodálatos virágok által. Ezen az egyetlen éjszakán, fantasztikus kedvezményekkel és vendéglátással várják.

  

A következő akciók közül választhat: 

- 2 db azonos értékű orchidea vásárlása esetén a másodikat féláron vásárolhatja meg
- Bármilyen orchidea vásárlása esetén választhat hozzá a vásárló egy maximum 5000 Ft értékű kaspót, amelyet féláron vásárolhat meg.
- Bármilyen orchidea vásárlása esetén egy 250 ml-es Oázis orchidea tápoldatot vagy egy 3 literes Oázis orchidea földet kap ajándékba (egy vásárló egy orchideához tápot vagy földet választhat, kettő darab vásárlása esetén kettőt és így tovább)
- Minden orchidea kellék és kiegészítő (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.) 20-50% kedvezménnyel kapható

  

Az akciók nem halmozhatók, de egy vásárló több orchidea vásárlása esetén több akcióban is részt vehet (például 3 darab orchidea vásárlása esetén a vásárló választhat magának 1-1 tápot és földet, illetve egy kaspót féláron, de egy orchideához nem jár kaspó is meg föld is).

Az Orchideák éjszakája idén nem csak a gyönyörű virágokról, de az Avonnak hála gyönyörű hölgyekről is szól! A kedvelt kozmetikai márka illattanácsadással, sminkeléssel vagy körömlakkozással várja az érdeklődő hölgyeket!
Az Avon termékbemutatóa csak a következő üzletekben kerül megrendezésre: Budakeszi, Budapest - Kőbánya, Budapest - Soroksár, Cegléd, Diósd, Keszthely, Monor, Orosháza - Oázis Mini, Tatabánya.

Az áruházak további egyéni akciói: 

Oázis Kőbánya: Nyitva tartás 23 óráig, különleges orchidea installáció, hatalmas választék, valamint extra vendéglátás: csokiszökőkút, pezsgő és kellemes hangulat!

Oázis Pasarét: Nyitva tartás 22 óráig, hatalmas orchidea választék, csokiszökőkút, pezsgő és kellemes hangulat!

Oázis Budakeszi: Nyitva tartás 22 óráig, hatalmas orchidea választék, csokiszökőkút, pezsgő és a gyerekeknek gyerekpezsgő!

Oázis Soroksár: Nyitva tartás 22 óráig, hatalmas orchidea választék, csokiszökőkút, pezsgő és kellemes hangulat!

A fenti kedvezmények csak november 22-én 16:00-tól a meghirdetett akciós nyitva tartás alatt, a készletek erejéig érvényesek.

Az esemény a következő üzletekben nem kerül megrendezésre: Oázis Mini Hajdúnánás, Oázis Mini Csopak. Az áruházak készletei és árai eltérhetnek egymástól. Az akciók változtatásának jogát fenntartjuk. Szeszes italt 18 éven aluliaknak nem áll módunkban felszolgálni. A rendezvényen belépő és vásárlási kötelezettség nincs.

Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: Oázis kertészetvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.