Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-11 idő 11:20

Novemberi franchise kiállítás Bahreinben

November 8 és 9-én franchise kiállítást rendeznek Bahreinben. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Franchise & Dine nemzetközi rendezvénynek a Crowne Plaza ad majd otthont. 

A kiállítás szervezői szeretettel látnak minden magyar terjeszkedni kívánó hálózatot, amelyek számára aktuális lehet a térségben való terjeszkedés. A rendezvényen való megjelenés, illetve részvétel feltételeiről ezen a linken talál bővebb információt.

Az esemény egyben kíváló alkalom a térség legjelentősebb franchise hálózatainak, piacának megismerésére. A rendezvény résztvevői zömében olyan helyi kis- és középvállalkozók lesznek, akik új üzleti koncepciókat, befektetési lehetőséget keresnek.

A rendezvény számos új és innovatív koncepciót sorakoztat fel, kifejezett hangsúlyt fektetve az étterem és vendéglátás szektorra, amire utal a kiállítás elnevezése is.  

A Franchise Expon a brandek megismerése mellett a tanulás és a tapasztalatcsere is nagyon fontos szerepet játszik. Ezt bizonyítja, hogy az esemény szervezői számos szemináriummal várják a látogatókat, ahol többek között olyan témákat járnak körbe, mint:

- hogyan indítsa el vállalkozását franchise-ban

- hatékony megjelenés közösségi oldalakon

- kreatív marketing eszközök

- hogyan válassza ki melyik hálózathoz csatlakozzon

- stb.

Az eseményre látogatók személyesen is találkozhatnak meghatározó franchise hálózatok vezetőivel, akik személyesen mutatják majd be számukra a szóban forgó koncepciókat. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.