Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-03 idő 09:16

Nyelvtanulás külföldön - a Katedrával ez is lehetséges

Az idegen nyelvek ismerete egy olyan ország polgárai számára, mint amilyen Magyarország, elengedhetetlen szükségletté vált az ezredfordulót követő globalizálódó világunkban. Hazánk az Európai Unió tagjaként sohasem látott szabadságát teremti meg az emberek és szellemi javak mozgásának.
 
A szabadság által adott lehetőségekkel azonban csak azok tudnak élni, akik legalább egy, de egyre inkább elfogadottan két idegen nyelvet beszélnek - minimum középszinten. A nyelvtanulásra fordított idő és pénz az egyik legbiztosabban megtérülő befektetés.
 

Miért épp külföldön érdemes nyelvet tanulni?

 
A külföldön elvégzett tanfolyamoktól sokan csodát várnak. Azt gondolják, hogy egy-két hét alatt beszélni fogják a nyelvet. Nos, ilyen csodák nincsenek. Azonban az anyanyelvi környezetnek köszönhetően akár két hét alatt el lehet érni, hogy a korábban megszerzett tudásra építve meg merjen szólalni az ember, javuljon a kiejtése, ugrásszerűen javuljon a beszédértése, kedvet kapjon a nyelvtanulással járó nehézségek leküzdésére.
A hosszabb (legalább négyhetes) külföldi tanfolyamok résztvevői pedig már valóban számíthatnak arra, hogy a nyelv ismeretében látványos fejlődésen mennek keresztül. A szóbeli nyelvvizsgára készülést is nagyban segíti az anyanyelvi környezet. A tanuláson kívül a külföldi nyelvtanfolyam egyúttal lehetőséget kínál feledhetetlen és máshol meg nem szerezhető élmények átélésére, így a külföldi nyelvtanulás az egyik leghasznosabb nyaralási forma is egyben.
 

Nyelvtanulás külföldön a Katedra Travel Utazási Irodával

 
A megfelelő külföldi nyelvtanfolyam kiválasztása nem könnyű feladat. Manapság egyre többen kínálnak külföldi nyelvtanulási lehetőségeket, azonban kevesen vannak olyanok, akik valóban szakértői az adott területnek.
 
 
A Katedra Travel Utazási Iroda folyamatosan látogatja partneriskoláit. „Mivel magunk is nyelviskolát működtetünk, azonnal ki tudjuk szűrni az avatatlan szem számára sokszor rejtve maradó hiányosságokat. Nyelviskolánk tanárai is az általunk kínált iskolákban szereznek nyelvterületi gyakorlatot, így a szakmai színvonalra vonatkozó információink szakértői kézből származnak. Gondos és aprólékos munkával válogattuk ki azokat az iskolákat, amelyekkel szerződést kötöttünk, így utasaink biztosak lehetnek abban, hogy nem érhetik őket kellemetlen meglepetések.”
 

A Katedra franchise 

 
A Katedra két éves szakmai előkészítő munka után, 2006-ban kezdett hozzá országos franchise hálózatának kialakításához. A hálózathoz tartozó nyelviskolák a működés minden lényeges elemében megújultak.
 
 
A budapesti központ 15 éves tapasztalatára támaszkodva kidolgozta az országos hálózat oktatási és működési koncepcióját. Az oktatás részletesen kidolgozott módszertana, az egységes minőségirányítási rendszer és a szigorú tanárfelvételi kritériumok egy egyedülálló nyelviskolai hálózat alapját teremtették meg.
A Katedra Nyelviskola a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: katedra.hu
-ViFe-


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.