Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-18 idő 09:25

Nyelvtanulás külföldön a Katedrával

Tanuljon nyelvet anyanyelvi környezetben a Katedra Nyelviskolával! A hálózat programja kialakításakor arra törekedett, hogy minden korosztály számára széles programválasztékot kínáljon, hogy mindenki megtalálja az érdeklődési körének, valamint a tanulási stratégiájának megfelelő országot, és tanfolyamot.
Felnőtteknek szóló programokat a 16 évesnél idősebb, az általános nyelvtanfolyamokat, vagy az általános nyelvtan­folyamokat szakmai, egyéni vagy egyéb ele­mekkel kombináló programokat választó hallgatóiknak ajánlják fi­gyelmébe. Az ajánlott programok időtartama: két héttől a teljes nyelviskolai tanévig (24, 36 hét) terjed.
 
A nyári ifjúsági és gyermek programok a fiatal korosztály rövidebb (2-8 hetes) nyári nyelvi utazásaira vonatkozó ajánlatokat tartalmazza. Ezeknek a programoknak a részvételi díjai általában a tanulás, szállás és teljes ellátás mellett rengeteg szabadidős programot és 24 órás segítségnyújtást, felügyeletet tartalmaznak.
Az Iskolaév program a külföldi középiskolai fél- vagy teljes tanév hosszúságú tanulmányokat részletezi. További részletek a Katedra weboldalán.
Minden nyelvet tanulni vágyó, aki a Katedra Travel szervezésében utazik külföldre, akár nyelvtanulás, akár nyaralás céljából, 20 000 forint értékű belföldi nyelvtanfolyamot kap ajándékba. A tanfolyam a hazatérést követően a Katedra Nyelviskola Hálózat iskolájának bármelyikében lejárható, nemcsak az utazáson résztvevő, hanem annak közvetlen családtagja által is.

katedra.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.