Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-04 idő 08:55

Nyitással ünnepelte a karácsonyt a Starbucks

A Corvin Pláza közepén nyitott meg a Starbucks kávézólánc 12. magyar tagja. Az új kávézó barátságos, többfunkciós berendezésével és az éttermekben már megszokott látványkonyha-koncepcióval a 8. kerület új közösségi terévé kíván válni.
A 130 négyzetméteres, 70 vendég befogadására képes Starbucks Corvinba lépve egy világos, áttekinthető belső teret találunk, amelynek központjában a látványkonyha jellegű bárrész helyezkedik el. A hangulatos pihenőhelyek mellett két nagyméretű asztal a meghatározó, amely inspiráló közösségi irodaként vagy nagyobb társasági összejövetelekhez egyaránt tökéletesen használható. „A Corvin sétány Budapest vérkeringésének egyik ütőere, amely egyaránt helyszíne az üzleti és a magánéletnek. A Starbucks ennek a változatos és pezsgő világnak a részévé kíván válni, így kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy üzleti találkozóknak és kellemes baráti beszélgetéseknek is ideális helyszíne lehessen” – mondta a nyitáskor Moldova György Dávid, a Starbucks új, magyar brand managere. 
 
A kávézóban a Starbucksra jellemző meleg barna és vöröses tónusok dominálnak. A tervezőket elsősorban a Starbucks pörkölési folyamatai inspirálták, amelyek a díszítőelemekről és a kávékészítés szakaszait megörökítő képekről is visszaköszönnek.
 
A nyitás napján a kávézó minden vendéget a választottnál eggyel nagyobb méretű itallal köszöntött. A Starbucks karácsonyi kívánságdobozába december 24-ig beérkező kívánságok közül pedig néhány januárban valósággá válik. 

További információ és kapcsolat:

Petrányi-Széll Rita
PS:PRovocative

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.