Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-04 idő 08:55

Nyitással ünnepelte a karácsonyt a Starbucks

A Corvin Pláza közepén nyitott meg a Starbucks kávézólánc 12. magyar tagja. Az új kávézó barátságos, többfunkciós berendezésével és az éttermekben már megszokott látványkonyha-koncepcióval a 8. kerület új közösségi terévé kíván válni.
A 130 négyzetméteres, 70 vendég befogadására képes Starbucks Corvinba lépve egy világos, áttekinthető belső teret találunk, amelynek központjában a látványkonyha jellegű bárrész helyezkedik el. A hangulatos pihenőhelyek mellett két nagyméretű asztal a meghatározó, amely inspiráló közösségi irodaként vagy nagyobb társasági összejövetelekhez egyaránt tökéletesen használható. „A Corvin sétány Budapest vérkeringésének egyik ütőere, amely egyaránt helyszíne az üzleti és a magánéletnek. A Starbucks ennek a változatos és pezsgő világnak a részévé kíván válni, így kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy üzleti találkozóknak és kellemes baráti beszélgetéseknek is ideális helyszíne lehessen” – mondta a nyitáskor Moldova György Dávid, a Starbucks új, magyar brand managere. 
 
A kávézóban a Starbucksra jellemző meleg barna és vöröses tónusok dominálnak. A tervezőket elsősorban a Starbucks pörkölési folyamatai inspirálták, amelyek a díszítőelemekről és a kávékészítés szakaszait megörökítő képekről is visszaköszönnek.
 
A nyitás napján a kávézó minden vendéget a választottnál eggyel nagyobb méretű itallal köszöntött. A Starbucks karácsonyi kívánságdobozába december 24-ig beérkező kívánságok közül pedig néhány januárban valósággá válik. 

További információ és kapcsolat:

Petrányi-Széll Rita
PS:PRovocative

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.