Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-05 idő 09:49

Nyolc éve várja a Stilianos Babauszoda a legkisebbeket

A TABU TV stábja ellátogatott a franchise rendszerű uszodahálózat legrégebbi pontjára, hogy megnézze, miért is jó babának lenni.

A baba számára a víz egy ideális közeg ahhoz, hogy a teljes súlytalanságban könnyen mozoghasson, hiszen fejlődésének e szakaszában még nem képes a gravitáció ellenében ilyen jól mozogni. Nagyon fontos a mozgás a kisgyermeknek, hiszen az idegrendszer a mozgás által fejlődik a legjobban. A babaúszásnak számos előnye van, hiszen a rendszeres sportnak köszönhetően sokkal ellenállóbbá válik a szervezet a betegségekkel szemben, és a későbbi betegségek kialakulását is megelőzhetjük vele. A legfontosabb azonban mégis az, hogy a szülők sokkal közelebb tudnak kerülni babájukhoz, miközben a vízben játszanak.

A babaúszás célja elsősorban a mozgásfejlesztés. A vízben ösztöneik szerint tudnak mozogni, és fel tudják idézni a nyugodt és biztonságos magzati állapot emlékeit. A Stilianos babauszoda legfőbb célja az, hogy minél több olyan helyet hozzon létre, ahol higiénikus, tiszta, biztonságos és bababarát környezetben, klórmentes vízben foglalkozhatnak a gyermekekkel. Olyan egyedülálló babaúszás foglalkozást dolgoztak ki az évek alatt, amely nagyban eltér a megszokottól. A víz szeretete és a biztonság elsajátítása mellett, a gyermek korai fejlesztése az elsődleges céljuk.

A Stilianos Babauszodába három hónapos kortól hét éves korig járhatnak a gyermekek, így akinek a környezetében van egy ilyen csöppség, ne habozzon, keresse fel a www.sbu.hu honlapot, ahol részletesen megismerkedhet a bababarát uszodahálózat foglalkozásaival.

A Stilianos babauszoda franchise 

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: tabutv.hu; sbu.hu

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.