Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-05 idő 09:49

Nyolc éve várja a Stilianos Babauszoda a legkisebbeket

A TABU TV stábja ellátogatott a franchise rendszerű uszodahálózat legrégebbi pontjára, hogy megnézze, miért is jó babának lenni.

A baba számára a víz egy ideális közeg ahhoz, hogy a teljes súlytalanságban könnyen mozoghasson, hiszen fejlődésének e szakaszában még nem képes a gravitáció ellenében ilyen jól mozogni. Nagyon fontos a mozgás a kisgyermeknek, hiszen az idegrendszer a mozgás által fejlődik a legjobban. A babaúszásnak számos előnye van, hiszen a rendszeres sportnak köszönhetően sokkal ellenállóbbá válik a szervezet a betegségekkel szemben, és a későbbi betegségek kialakulását is megelőzhetjük vele. A legfontosabb azonban mégis az, hogy a szülők sokkal közelebb tudnak kerülni babájukhoz, miközben a vízben játszanak.

A babaúszás célja elsősorban a mozgásfejlesztés. A vízben ösztöneik szerint tudnak mozogni, és fel tudják idézni a nyugodt és biztonságos magzati állapot emlékeit. A Stilianos babauszoda legfőbb célja az, hogy minél több olyan helyet hozzon létre, ahol higiénikus, tiszta, biztonságos és bababarát környezetben, klórmentes vízben foglalkozhatnak a gyermekekkel. Olyan egyedülálló babaúszás foglalkozást dolgoztak ki az évek alatt, amely nagyban eltér a megszokottól. A víz szeretete és a biztonság elsajátítása mellett, a gyermek korai fejlesztése az elsődleges céljuk.

A Stilianos Babauszodába három hónapos kortól hét éves korig járhatnak a gyermekek, így akinek a környezetében van egy ilyen csöppség, ne habozzon, keresse fel a www.sbu.hu honlapot, ahol részletesen megismerkedhet a bababarát uszodahálózat foglalkozásaival.

A Stilianos babauszoda franchise 

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: tabutv.hu; sbu.hu

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.