Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-08 idő 09:16

Óbudán nyílik meg az 5. Stilianos Babauszoda

Budapest XVI. kerület, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, illetve a XV. kerületben tavaly átadásra került Stilianos 5+ után pár napon belül Óbudán is Stilianos babauszoda nyílik. Ezzel ötre nő a hálózat egységeinek száma.

Érdemes minél hamarabb bejelentkezni, mivel a jövő héten megnyíló babauszoda első 100 vendégét meglepetés ajándékokkal várják. 

Az első Stilianos babauszoda több mint 5 éve nyitotta meg kapuit. A hálózat jelenleg négy egységet számlál, de 2017-ben további 2 babauszoda nyitás van beütemezve Ecseren, valamint a XI. kerületben. A koncepció olyan összetett alapokon nyugszik, mint a baba-barát környezet , a klórmentes víz, a családias hangulat, a kis létszámú csoportok és az általuk kidolgozott képességfejlesztő babaúszás. 

A Stilianos babauszodák olyan helyeket teremtenek a gyermekeknek és kisgyermekes családoknak, ahol minden az igényeiknek megfelelően van kitalálva, ahol nemcsak a higiénikus környezet, hanem a gyermek fejlődése is lényeges.
 

Varga Vivien - a Stilianos Babauszoda franchise alapítója
 
A Stilianos hálózat egyre nagyobb teret foglal el a magyar babaúszás piacon, és egyre nagyobb hangsúlyt fektet az úszásoktatásra is, Oktatóik és edzőik a saját oktatási rendszerüknek köszönhetően egyedülálló program keretein belül tanítják a gyermekeket az úszásnemekre és vízbiztonságra.
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.