Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-24 idő 09:30

Október 5-én ötödik egységét nyitja meg a Jono Yogo joghurtfagylaltot kínáló franchise hálózat

Október 5-én ötödik egységét nyitja meg a Jono Yogo joghurtfagylaltot kínáló franchise hálózat. Az új joghurt fagylaltozóban a nyitás hetében (szombattal bezárólag) minden yogó féláron lesz.

Az budaörsi „yogózót” 3 géppel szerelik fel, ezzel egy új üzleti modell kerül bevezetésre. Az új típusú koncepció megvalósítása így kisebb beruházási összeget igényel, mint a korábban létrejött, 6-8 fagylaltgépes egységek. 

A kisebb, vendégtér nélküli joghurtozó ezzel együtt ugyanazt a yogo-élményt nyújtja majd, mint a „nagytestvérek”, hiszen a számtalan feltét, öntet és egyéb fagylalt kiegészítők (drazsék, kekszek, müzlik, cukorkák) mindegyike választható lesz az új egységben is.   

 
 
A vásárlók tehát októbertől már a budaörsi Auchanban is szabadjára engedhetik kreativitásukat a pohár tartalmának összeállításakor. A fizetés itt is súly alapján történik, a választás szabadságának köszönhetően pedig a lehetőségek és kombinációk száma a végtelenhez közelít.
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért vegye fel a kapcsolatot a franchise képviselőjével!
 
Név: Gallus Miklós
E-mail: info@jonoyogo.hu
Telefon: +36-30/955-9665

 

Virtuális kiállító: Nordo Group Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.