Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-17 idő 10:06

Október elején újabb egységet nyit a BioHair

Ezúttal a fővárosban, a Duna Plaza bevásárlóközpontban nyílik újabb BioHair hajvágószalon. - adta hírül a franchise hálózat weboldalán.
 
A franchise hálózat igen dinamikusan terjeszkedik, májusban Győrben, júniusban a Keleti pályaudvarnál, júliusban Kaposváron és Székesfehérváron került átadásra egységük. Augusztusban a Fogarasi úti Tesco-ban, valamint a szigetszentmiklósi Auchanban nyitották meg egységeiket.
 
 

Duna Plaza bevásárlóközpont

 
A jellegzetes épületben, 34.000 m2-en számos nemzetközi és magyar kereskedelmi cég képviselteti magát, közel 200 üzlet közül válogathatnak. Három nagy bérlő mellett 7 termes multiplex mozi. 
Számos szolgáltató egység, 10 étteremből álló éttermi rész és 1600 parkolóhely nyújt tökéletes bevásárlási és szórakozási lehetőséget az odalátogatóknak – és az egész családnak.
 

Legyen Ön is BioHair franchise partner

 
A BioHair egész Magyarország területén terjeszkedni szeretne, és ehhez keresi leendő partnereiket. Ha egy biztos lábakon álló vállalkozást keres, valamint részese akar lenni egy már több hajvágószalonban működő, bizonyítottan sikeres üzleti koncepciónak, legyen Ön is partnere a BioHair-nek! Csatlakozzon egy professzionális háttérrel rendelkező márkához, ahol folyamatos üzletviteli tanácsadást, kidolgozott receptúrát biztosítanak leendő partnereik számára.
 
Forrás: biohair.hu; dunaplaza.hu
Virtuális kiállító: Perger és Binder BH2010 Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.