Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-03 idő 10:24

Október közepén elindult a BioTechUSA Get More Challenge

Október 16-án, csütörtökön elindult a BioTechUSA Get More Challenge - saját testsúlyos termi verseny -, tizennégy helyszínen, az ország különböző pontjain.
 
A versenyen saját testsúllyal, maximális ismétlésszámmal kell elvégezni a következő három gyakorlatot: fekvenyomás, húzódzkodás és fekvőtámasz. Minden induló pólót kap ajándékba, a verseny első három helyezettje pedig táplálék-kiegészítő utalványokat nyernek.
A versenyek alkalmával a résztvevőknek lehetőségük nyílik személyesen is megismeri a BioTechUSA által szponzorált élsportolókat, és termékkóstoló is lesz minden alkalommal. Nevezési díj nincs.
 
 
A verseny állomásai időrendi sorrendben a következők: Győr, Tatabánya, Keszthely, Budapest (XI. ker.), Nyíregyháza, Eger, Jászberény, Szeged, Debrecen, Hódmezővásárhely és Szolnok.
 
A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
 
 
A hálózat elkötelezte magát az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás és a rendszeres sportolás népszerűsítése mellett. Hisznek abban, hogy ezáltal hozzájárulhatnak vásárlóik életminőségének javításához. Küldetésük, hogy ebben segítsék fogyasztóikat. A BioTech USA a Magyar Franchise szövetség tagja.
 
Forrás: biotechusa.hu; BioTech USA HU Facebook-profil
ViFe

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.