Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-03 idő 10:24

Október közepén elindult a BioTechUSA Get More Challenge

Október 16-án, csütörtökön elindult a BioTechUSA Get More Challenge - saját testsúlyos termi verseny -, tizennégy helyszínen, az ország különböző pontjain.
 
A versenyen saját testsúllyal, maximális ismétlésszámmal kell elvégezni a következő három gyakorlatot: fekvenyomás, húzódzkodás és fekvőtámasz. Minden induló pólót kap ajándékba, a verseny első három helyezettje pedig táplálék-kiegészítő utalványokat nyernek.
A versenyek alkalmával a résztvevőknek lehetőségük nyílik személyesen is megismeri a BioTechUSA által szponzorált élsportolókat, és termékkóstoló is lesz minden alkalommal. Nevezési díj nincs.
 
 
A verseny állomásai időrendi sorrendben a következők: Győr, Tatabánya, Keszthely, Budapest (XI. ker.), Nyíregyháza, Eger, Jászberény, Szeged, Debrecen, Hódmezővásárhely és Szolnok.
 
A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
 
 
A hálózat elkötelezte magát az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás és a rendszeres sportolás népszerűsítése mellett. Hisznek abban, hogy ezáltal hozzájárulhatnak vásárlóik életminőségének javításához. Küldetésük, hogy ebben segítsék fogyasztóikat. A BioTech USA a Magyar Franchise szövetség tagja.
 
Forrás: biotechusa.hu; BioTech USA HU Facebook-profil
ViFe

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.