Hírek, aktualitások

dátum 2017-01-20 idő 16:51

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció partnereit keresi hazánkban

A CiGusta étteremlánc közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a magyar piacra. A 2011-ben alapított hálózat napjainkban a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet és folyamatosan, szerte a világban nyílnak az új egységek. A tulajdonos Magyarországra is terjeszkedni szeretne, ehhez keresi leendő partnereit.

A koncepció alapja egy olyan étteremlánc megalkotása volt, ami a betérő vendéget elrepíti Olaszországba, az apró macskaköves utcákon át, a tengeren csónakázó halászokig, akik a "frutti di mare" pizzához szerzik be a friss halakat. 

Az étteremlánc megalapítása elött is rendelkezett Dario Rabboni vendéglátóipari ismeretekkel, illetve tapasztalatot is szerzett ezen a téren. Az új egységek tulajdonosainak viszont nincs szükségük hasonló ismeretekre. Az étterem nyitásában teljeskörű segítségnyújtást kapnak. Mindent megtanulnak, ami a sikeres egység megnyitásához szükséges. 

Az új üzletek megnyitását egy profi, összeszokott csapat segíti, akik között megtalálható a fagylalt főző szakembertől kezdve, a belső designeren át a marketing felelős szakemberig mindenki, akik segítik az új partnerek munkáját.

K.R.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.