Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-25 idő 15:22

Olcsó csomagajánlatok: folytatódik a harc

A McDonald's kicsit megvariálta az USA-ban elérhető promóciójukat, miszerint két dollárért 2 terméket adnak. A kiélezett harc, és a vásárlói igények miatt azonban eljött az idő, hogy ne csak az alacsonyabb árkategóriájú termékek kerüljenek bele a kiemelt akcióba. A nagyok közötti ádáz küzdelemről már írtunk, most a tétemelés időszaka következik.
 
 
A legnagyobb hamburgerező lánc elmondása szerint ez lesz az első alkalom, hogy a Big Mac, a 10 darabos Csirke McNuggets, a Fillet-O-Fish, vagy a Negyed fontos bekerül az országosan bevezetett gazdaságos menübe. A kínálatból kettőt választva, pusztán 5 dollárt kell fizetni. Az akció hivatalosan csak jövő hétfőn indul országszerte, ám a szemfülesek néhány étteremben kihasználhatják a kivételes ajánlatot.
 
A McPick 2 névre keresztelt promóció pusztán két hónappal ezelőtt indult. Akkor 2 dollárért a dupla sajtburgerből, kis krumpliból, McChickenből és mozzarella rudakból választhattak a takarékoskodni vágyók. Már a bevezetéskor is pusztán időszaki akciónak tartották, és egyben jelezték a szándékukat, hogy idővel módosítsák az elérhető termékeket.
 
A cég eddig is komoly lépéseket tett azért, hogy a prémium szolgáltatásait erősítse más országokban, vehetjük példaként az Egyesült Királyságban bevezetett felszolgálást is. Ennek ellenére a McPick 2 módosítása könnyen lehet, hogy visszafele fog elsülni, tekintve, hogy a konkurencia még mindig a rendkívül kedvezményes csomagokra helyezi a fókuszt (ahogy arról korábban mi is beszámoltunk a Burger King 4 dollárért 5, míg a Wendy's ugyan ezért az összegért 4 terméket ad.)
 
A felújított McPick 2 menü szintén csak korlátozott ideig lesz elérhető, hogy pontosan ez milyen időszakot takar, arról nem számolt be a McDonald'S.
 
 
forrás: chicagotribune.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.