Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-25 idő 15:22

Olcsó csomagajánlatok: folytatódik a harc

A McDonald's kicsit megvariálta az USA-ban elérhető promóciójukat, miszerint két dollárért 2 terméket adnak. A kiélezett harc, és a vásárlói igények miatt azonban eljött az idő, hogy ne csak az alacsonyabb árkategóriájú termékek kerüljenek bele a kiemelt akcióba. A nagyok közötti ádáz küzdelemről már írtunk, most a tétemelés időszaka következik.
 
 
A legnagyobb hamburgerező lánc elmondása szerint ez lesz az első alkalom, hogy a Big Mac, a 10 darabos Csirke McNuggets, a Fillet-O-Fish, vagy a Negyed fontos bekerül az országosan bevezetett gazdaságos menübe. A kínálatból kettőt választva, pusztán 5 dollárt kell fizetni. Az akció hivatalosan csak jövő hétfőn indul országszerte, ám a szemfülesek néhány étteremben kihasználhatják a kivételes ajánlatot.
 
A McPick 2 névre keresztelt promóció pusztán két hónappal ezelőtt indult. Akkor 2 dollárért a dupla sajtburgerből, kis krumpliból, McChickenből és mozzarella rudakból választhattak a takarékoskodni vágyók. Már a bevezetéskor is pusztán időszaki akciónak tartották, és egyben jelezték a szándékukat, hogy idővel módosítsák az elérhető termékeket.
 
A cég eddig is komoly lépéseket tett azért, hogy a prémium szolgáltatásait erősítse más országokban, vehetjük példaként az Egyesült Királyságban bevezetett felszolgálást is. Ennek ellenére a McPick 2 módosítása könnyen lehet, hogy visszafele fog elsülni, tekintve, hogy a konkurencia még mindig a rendkívül kedvezményes csomagokra helyezi a fókuszt (ahogy arról korábban mi is beszámoltunk a Burger King 4 dollárért 5, míg a Wendy's ugyan ezért az összegért 4 terméket ad.)
 
A felújított McPick 2 menü szintén csak korlátozott ideig lesz elérhető, hogy pontosan ez milyen időszakot takar, arról nem számolt be a McDonald'S.
 
 
forrás: chicagotribune.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.