Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-04 idő 10:41

Olimpiai kampányt indít a COOP

A COOP az athéni, a pekingi és a londoni olimpia után immár 4. alkalommal indítja útjára szurkolói mozgalmát - "Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!" címmel. 

A COOP üzletlánc 1996 óta támogatja a Magyar Olimpiai Csapatot, 2013 márciusától gyémánt fokozatú támogatóként, valamint kiemelt szponzora a férfi vízilabda-válogatottnak és a női, illetve a férfi kézilabda-válogatottnak. Az üzletlánc társadalmi felelősségvállalásának keretében az anyagi támogatás mellett nagy hangsúlyt fektet a sport, az olimpiai eszme, az olimpikonok népszerűsítésére, a közösségi tudat erősítésére. 
 
Az olimpia ötkarikás játékok évében, május 6. és július 1. között a COOP immár 4. alkalommal indítja útjára olimpiai szurkolói mozgalmát - "Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!" címmel, melynek keretében több mint 2600 üzletben gyűjti a buzdító jó kívánságokat az olimpiai játékokra utazó sportolók számára. 
 
 
Az olimpiai szurkolói mozgalom során az ország 130 helyszínén a COOP vásárlókat megszólítva aktív és az elmúlt évtizedek olimpikonjai segítenek majd a biztató üzenetek összegyűjtésében, hiszen Ők valóban tudják milyen erőt ad az otthoniak szeretete, bátorítása. Az olimpiai ráhangolódást szolgáló eseménysorozattal a COOP Üzletlánc célja, hogy a családok, a gyermekek, az utánpótlás korú sportolók személyesen is találkozhassanak példaképeikkel. 
 
Elindul a COOP Kabalacsapat játéka is. A Kabala játékot országos, intenzív médiakampány kíséri, hogy mindenkihez eljusson ennek a különleges mozgalomnak a híre. A játékhoz csatlakozott Kammerer Zoltán és Jakabos Zsuzsanna, így ők lettek a COOP Kabalacsapat reklámkampányának arcai. 
 
A kampány első szakasza a játékra történő jelentkezés ideje alatt, május-június hónapban tart, míg a második az olimpiai felkészülés utolsó időszakában, júliusban. A harmadik szakasz az olimpia ideje alatt zajlik majd, amellyel le is zárul a kampány. 30 televíziós csatornán és több száz, nagy látogatottságú online felületen futnak majd a COOP Kabalacsapat hirdetései. 

marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.