Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-04 idő 10:41

Olimpiai kampányt indít a COOP

A COOP az athéni, a pekingi és a londoni olimpia után immár 4. alkalommal indítja útjára szurkolói mozgalmát - "Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!" címmel. 

A COOP üzletlánc 1996 óta támogatja a Magyar Olimpiai Csapatot, 2013 márciusától gyémánt fokozatú támogatóként, valamint kiemelt szponzora a férfi vízilabda-válogatottnak és a női, illetve a férfi kézilabda-válogatottnak. Az üzletlánc társadalmi felelősségvállalásának keretében az anyagi támogatás mellett nagy hangsúlyt fektet a sport, az olimpiai eszme, az olimpikonok népszerűsítésére, a közösségi tudat erősítésére. 
 
Az olimpia ötkarikás játékok évében, május 6. és július 1. között a COOP immár 4. alkalommal indítja útjára olimpiai szurkolói mozgalmát - "Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!" címmel, melynek keretében több mint 2600 üzletben gyűjti a buzdító jó kívánságokat az olimpiai játékokra utazó sportolók számára. 
 
 
Az olimpiai szurkolói mozgalom során az ország 130 helyszínén a COOP vásárlókat megszólítva aktív és az elmúlt évtizedek olimpikonjai segítenek majd a biztató üzenetek összegyűjtésében, hiszen Ők valóban tudják milyen erőt ad az otthoniak szeretete, bátorítása. Az olimpiai ráhangolódást szolgáló eseménysorozattal a COOP Üzletlánc célja, hogy a családok, a gyermekek, az utánpótlás korú sportolók személyesen is találkozhassanak példaképeikkel. 
 
Elindul a COOP Kabalacsapat játéka is. A Kabala játékot országos, intenzív médiakampány kíséri, hogy mindenkihez eljusson ennek a különleges mozgalomnak a híre. A játékhoz csatlakozott Kammerer Zoltán és Jakabos Zsuzsanna, így ők lettek a COOP Kabalacsapat reklámkampányának arcai. 
 
A kampány első szakasza a játékra történő jelentkezés ideje alatt, május-június hónapban tart, míg a második az olimpiai felkészülés utolsó időszakában, júliusban. A harmadik szakasz az olimpia ideje alatt zajlik majd, amellyel le is zárul a kampány. 30 televíziós csatornán és több száz, nagy látogatottságú online felületen futnak majd a COOP Kabalacsapat hirdetései. 

marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.