Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-08 idő 10:13

Óriás kakaós csigával fogad a Fornetti index oldala

Megújult és megszépült a Fornetti weboldala. Elegáns és modern design, mosollyal teli és lendületes hangulat jellemzi.
 
A Fornetti weboldala teljes átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Tartalomban eddig is nagyon erős volt, de most új, modern köntösbe is öltözött. Ez a váltás valószínűleg része annak a tavaly megkezdett és idén tavasszal összegzett márka-imázs kutatásnak, amely során a Fornetti megpróbálta felmérni, milyen is az ideális pékség.
 
 
Fogyasztói szemmel egy pékségnek a következő funkciók birtokában kell lennie: esztétikus termékkihelyezés; frissesség; változatos ízek; megvilágítás; tisztaság; igényes design elemek; szezonális ajánlatok, akciók; állandó minőség; gyors kiszolgálás.
 
„Piacvezető pékáru forgalmazóként és franchise átadóként a Fornetti Kft. elkötelezte magát a fogyasztói igényeknek való maximális megfelelés mellett. A fent felsoroltakat végigtekintve és átgondolva jutott a menedzsment arra a döntésre, hogy jelentős anyagi tehervállalás ellenére is végrehajtja a designváltást, hiszen ez egy olyan befektetés, mely ebben a kiélezett piaci versenyszituációban, a vevői lojalitás és piacépítés szempontjából a biztos és hosszú távú siker kulcsa a Fornetti család kezében.” – olvasható a megújult weboldalon.
 
 
A weboldal tekintetében a legutolsó design-váltás 2006-ra nyúlik vissza. Ez derül ki, ha böngésszük a Cégtörténet menüpontot. Nyolc év igazán hosszú idő a webes technikák fejlődése tekintetében. A Fornetti új weboldalán magával ragadó design-t, a mai kornak megfelelő programozási eljárásokat, és pozitív hangulatú képeket alkalmaz.
 
ViFe
Forrás: fornetti.hu
Virtuális kiállító: FORNETTI Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.