Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-08 idő 10:13

Óriás kakaós csigával fogad a Fornetti index oldala

Megújult és megszépült a Fornetti weboldala. Elegáns és modern design, mosollyal teli és lendületes hangulat jellemzi.
 
A Fornetti weboldala teljes átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Tartalomban eddig is nagyon erős volt, de most új, modern köntösbe is öltözött. Ez a váltás valószínűleg része annak a tavaly megkezdett és idén tavasszal összegzett márka-imázs kutatásnak, amely során a Fornetti megpróbálta felmérni, milyen is az ideális pékség.
 
 
Fogyasztói szemmel egy pékségnek a következő funkciók birtokában kell lennie: esztétikus termékkihelyezés; frissesség; változatos ízek; megvilágítás; tisztaság; igényes design elemek; szezonális ajánlatok, akciók; állandó minőség; gyors kiszolgálás.
 
„Piacvezető pékáru forgalmazóként és franchise átadóként a Fornetti Kft. elkötelezte magát a fogyasztói igényeknek való maximális megfelelés mellett. A fent felsoroltakat végigtekintve és átgondolva jutott a menedzsment arra a döntésre, hogy jelentős anyagi tehervállalás ellenére is végrehajtja a designváltást, hiszen ez egy olyan befektetés, mely ebben a kiélezett piaci versenyszituációban, a vevői lojalitás és piacépítés szempontjából a biztos és hosszú távú siker kulcsa a Fornetti család kezében.” – olvasható a megújult weboldalon.
 
 
A weboldal tekintetében a legutolsó design-váltás 2006-ra nyúlik vissza. Ez derül ki, ha böngésszük a Cégtörténet menüpontot. Nyolc év igazán hosszú idő a webes technikák fejlődése tekintetében. A Fornetti új weboldalán magával ragadó design-t, a mai kornak megfelelő programozási eljárásokat, és pozitív hangulatú képeket alkalmaz.
 
ViFe
Forrás: fornetti.hu
Virtuális kiállító: FORNETTI Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?