Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-03 idő 09:30

Óriás Marks&Spencer üzlet nyitott Pekingben

A Marks & Spencer hatalmas alapterületen nyitotta meg első egységét Pekingben. A brit ruházati és élelmiszeripari cég 1500 négyzetméteren várja vásárlóit, ahol a férfi-, női és gyermekruházat mellett élelmiszert és borokat is kínál.
A Marks&Spencer hálózat iránt eddig is nagy érdeklődés volt Kínában. Hong-Kong környékén már több, mint 20 üzletet-, és Shanghai közelében is 10 üzlet üzemel. 
 
Idén tavasszal ugyanakkor a kisebb városokban több üzletet is bezártak, amit a cég akkor azzal indokolt, hogy ott érezhetően csökkent a fogyasztói kedv. A mostani stratégia szerint csak a nagyvárosokra koncentrálnak, mert itt alakul kedvezően a kereslet.
A brit kiskereskedelmi lánc az elkövetkezendőkben nemzetközi bevételeinek 25 százalékos, nemzetközi nyereségének pedig 40 százalékos gyarapítására fog koncentrálni.
 
Míg a vállalat a meglévő piacokon növelni kívánja jelenlétét, az olyan kiemelt piacokon, mint India, Kína, Oroszország, a Közel-Kelet és Nyugat-Európa az üzleti tevékenységét kívánja még jobban felpörgetni. A társaság a „bricks & clicks” (fizikai és online jelenlét) koncepciójával nemzetközi szinten is terjeszkedni fog, és például a kulcsfontosságú városokban M&S élelmiszerboltokkal és teljes körű online kínálattal megtámogatott szuperüzleteket szándékozik létesíteni.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.