Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-03 idő 09:30

Óriás Marks&Spencer üzlet nyitott Pekingben

A Marks & Spencer hatalmas alapterületen nyitotta meg első egységét Pekingben. A brit ruházati és élelmiszeripari cég 1500 négyzetméteren várja vásárlóit, ahol a férfi-, női és gyermekruházat mellett élelmiszert és borokat is kínál.
A Marks&Spencer hálózat iránt eddig is nagy érdeklődés volt Kínában. Hong-Kong környékén már több, mint 20 üzletet-, és Shanghai közelében is 10 üzlet üzemel. 
 
Idén tavasszal ugyanakkor a kisebb városokban több üzletet is bezártak, amit a cég akkor azzal indokolt, hogy ott érezhetően csökkent a fogyasztói kedv. A mostani stratégia szerint csak a nagyvárosokra koncentrálnak, mert itt alakul kedvezően a kereslet.
A brit kiskereskedelmi lánc az elkövetkezendőkben nemzetközi bevételeinek 25 százalékos, nemzetközi nyereségének pedig 40 százalékos gyarapítására fog koncentrálni.
 
Míg a vállalat a meglévő piacokon növelni kívánja jelenlétét, az olyan kiemelt piacokon, mint India, Kína, Oroszország, a Közel-Kelet és Nyugat-Európa az üzleti tevékenységét kívánja még jobban felpörgetni. A társaság a „bricks & clicks” (fizikai és online jelenlét) koncepciójával nemzetközi szinten is terjeszkedni fog, és például a kulcsfontosságú városokban M&S élelmiszerboltokkal és teljes körű online kínálattal megtámogatott szuperüzleteket szándékozik létesíteni.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.