Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-17 idő 09:30

Országos franchise felkészítő a High-Care-nél

A High-Care idei őszi felkészítőjét Budapesten, az Aquincum Hotelben tartotta, ahol a franchise szalonok tulajdonosai és dolgozói Dr. Rudolf Weyergans-t, a Weyergans High-Care Ag. cégvezetőjét, valamint Lavotha Ildikót, a High-Care Cosmetics cégvezetőjét hallgathatták meg. (High-Care összeállítás)
 
Első előadóként Dr. Rudolf Weyergans, a Weyergans High-Care Ag. cégvezetőjét hallgathatták meg. Előadásában beszélt a Weyergans cég filozófiáját életre keltő Weyergans Cosmetics – Weyergans Fitness és Weyergans Medical vonalról, továbbá a kezelési eljárások terén végzett legújabb kutatásokról, fejlesztésekről, a legújabb termék újdonságokról, a cég jövőbeni elképzeléseiről. Hangsúlyozta, hogy a High-Care nem csak egy „A-Z”-ig kozmetika, hanem a legmagasabb szintű kozmetika, maga a „High-Care”, - magas szintű gondoskodás. Örömmel tolmácsolta, hogy a Weyergans High-Care cég kétszer nyerte el az „Innováció a szépségiparban” díjat. Elmondta, hogy nemcsak kezelési koncepciót, hanem üzleti koncepciót (business koncepciót) is kínál partnereinek.
 
 
Kitért arra is, hogy a cellulit kezelés kapcsán a mai napig nagyon nehezen oldható meg, és található olyan módszer, mely 25 BMI feletti értékkel rendelkező vendégek kezelésére hatékony megoldást kínálna. Ennek kapcsán ismertetett egy egyedülálló módszert, amely a szervezet anyagcsere szabályozását állítja át a normál szintre.  Ez a módszer egy több hétig tartó kúrát foglal magába, mely az első két napi jóllakottság érzet után követeli meg a célirányos diétát étrend-kiegészítőkkel kombinálva.
 
A felkészítő második részében Lavotha Ildikó, a High-Care Cosmetics cégvezetője az őszi időszak további eseményeiről tartott tájékoztatót, többek között az október 18-i országos nyílt nap kapcsán ajánlott kezelésekről.
 
 
A felkészítő jó hangulatban zajlott, a hasznos és új információk hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a High-Care szalonokba betérő vendégek továbbra is megkapják a legmagasabb minőségű szolgáltatást.
 
Forrás: High-Care sajtóközelmény
Virtuális kiállító: High-Care Cosmetics Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.