Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-17 idő 09:30

Országos franchise felkészítő a High-Care-nél

A High-Care idei őszi felkészítőjét Budapesten, az Aquincum Hotelben tartotta, ahol a franchise szalonok tulajdonosai és dolgozói Dr. Rudolf Weyergans-t, a Weyergans High-Care Ag. cégvezetőjét, valamint Lavotha Ildikót, a High-Care Cosmetics cégvezetőjét hallgathatták meg. (High-Care összeállítás)
 
Első előadóként Dr. Rudolf Weyergans, a Weyergans High-Care Ag. cégvezetőjét hallgathatták meg. Előadásában beszélt a Weyergans cég filozófiáját életre keltő Weyergans Cosmetics – Weyergans Fitness és Weyergans Medical vonalról, továbbá a kezelési eljárások terén végzett legújabb kutatásokról, fejlesztésekről, a legújabb termék újdonságokról, a cég jövőbeni elképzeléseiről. Hangsúlyozta, hogy a High-Care nem csak egy „A-Z”-ig kozmetika, hanem a legmagasabb szintű kozmetika, maga a „High-Care”, - magas szintű gondoskodás. Örömmel tolmácsolta, hogy a Weyergans High-Care cég kétszer nyerte el az „Innováció a szépségiparban” díjat. Elmondta, hogy nemcsak kezelési koncepciót, hanem üzleti koncepciót (business koncepciót) is kínál partnereinek.
 
 
Kitért arra is, hogy a cellulit kezelés kapcsán a mai napig nagyon nehezen oldható meg, és található olyan módszer, mely 25 BMI feletti értékkel rendelkező vendégek kezelésére hatékony megoldást kínálna. Ennek kapcsán ismertetett egy egyedülálló módszert, amely a szervezet anyagcsere szabályozását állítja át a normál szintre.  Ez a módszer egy több hétig tartó kúrát foglal magába, mely az első két napi jóllakottság érzet után követeli meg a célirányos diétát étrend-kiegészítőkkel kombinálva.
 
A felkészítő második részében Lavotha Ildikó, a High-Care Cosmetics cégvezetője az őszi időszak további eseményeiről tartott tájékoztatót, többek között az október 18-i országos nyílt nap kapcsán ajánlott kezelésekről.
 
 
A felkészítő jó hangulatban zajlott, a hasznos és új információk hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a High-Care szalonokba betérő vendégek továbbra is megkapják a legmagasabb minőségű szolgáltatást.
 
Forrás: High-Care sajtóközelmény
Virtuális kiállító: High-Care Cosmetics Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.