Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-27 idő 09:42

Oszkó Péter tartott előadást a Magyar Franchise Szövetség közgyűlésén

2016. május 25-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség éves közgyűlése a Hotel Buda Mercure-ben. A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság. Ezek keretében elfogadták a 2015-ös évi beszámolót, valamint a Felügyelő Bizottság elnökének jelentését is.
 
A rendezvényen előadást tartott Oszkó Péter, volt pénzügyminiszter „A magyar gazdaság helyzete, kilátásai” címmel", majd dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára foglalta össze az Európai Etikai kódex változásait.
 
 
A beszámolók után sor került az idén jubileumot ünneplő tagok, valamint a juniorból rendes taggá váló franchise hálózatok elismerésére is, majd az új tagok kerültek bemutatásra. Az elismeréseket dr. Mandel Katalin főtitkár asszony adta át.
 
 
Idén ünnepli megalapításának 20. jubileumát a Technocasa ingatlaniroda hálózat, a P&P Pékáru hálózat, valamint a J.PRESS,  a Nyomell pedig idén 25 éves. 
 
Rendes taggá válásuk alkalmából kapott elismerést a BioTechUSA, a SMART-, és az, Immo 1 ingatlanhálózat, valamint a Levendula fagylaltozó hálózat is.
 
 
A Szövetségbe az utóbbi közgyűlés óta belépő tagok: az Immo1 ingatlaniroda hálózat, a Logiscool programozó iskola hálózat, a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat, a DolceDance Tánciskola hálózat, a Petra'z egészséges gyorsétterem hálózat, az ERA költségcsökkentő tanácsadói hálózat és a Tudomány Nyelviskola is, valamint a Zengővári Világitástechnika, az Orion média ügynökség.
 
A rendezvényen szó esett a Magyar Franchise Szövetség szakmai előmeneteleiről, fontosabb eseményeiről, valamint lobbi-tevékenységéről is.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.