Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-27 idő 09:42

Oszkó Péter tartott előadást a Magyar Franchise Szövetség közgyűlésén

2016. május 25-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség éves közgyűlése a Hotel Buda Mercure-ben. A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság. Ezek keretében elfogadták a 2015-ös évi beszámolót, valamint a Felügyelő Bizottság elnökének jelentését is.
 
A rendezvényen előadást tartott Oszkó Péter, volt pénzügyminiszter „A magyar gazdaság helyzete, kilátásai” címmel", majd dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára foglalta össze az Európai Etikai kódex változásait.
 
 
A beszámolók után sor került az idén jubileumot ünneplő tagok, valamint a juniorból rendes taggá váló franchise hálózatok elismerésére is, majd az új tagok kerültek bemutatásra. Az elismeréseket dr. Mandel Katalin főtitkár asszony adta át.
 
 
Idén ünnepli megalapításának 20. jubileumát a Technocasa ingatlaniroda hálózat, a P&P Pékáru hálózat, valamint a J.PRESS,  a Nyomell pedig idén 25 éves. 
 
Rendes taggá válásuk alkalmából kapott elismerést a BioTechUSA, a SMART-, és az, Immo 1 ingatlanhálózat, valamint a Levendula fagylaltozó hálózat is.
 
 
A Szövetségbe az utóbbi közgyűlés óta belépő tagok: az Immo1 ingatlaniroda hálózat, a Logiscool programozó iskola hálózat, a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat, a DolceDance Tánciskola hálózat, a Petra'z egészséges gyorsétterem hálózat, az ERA költségcsökkentő tanácsadói hálózat és a Tudomány Nyelviskola is, valamint a Zengővári Világitástechnika, az Orion média ügynökség.
 
A rendezvényen szó esett a Magyar Franchise Szövetség szakmai előmeneteleiről, fontosabb eseményeiről, valamint lobbi-tevékenységéről is.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.