Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-25 idő 16:51

Osztrák piacra lép a magyar kézműves fagyi

Áttolták a lila biciklit Ausztriába. Már nem csak Budapesten láthatjuk a Levendula fagylaltozók jelképét. Mobil egységekkel tesztelte az osztrák piacot a Levendula franchise hálózat, hogy előkészítse a magyar kézműves fagylalt külföldi terjeszkedését.

2014-es indulása óta hazánkban közel 20 helyen, idén 7 új városban fogadja vendégeit a hazai kézműves fagylaltozó. „Van olyan partnerünk, aki a nyíregyházi és debreceni üzlete után már a harmadik egységét kívánja nyitni hálózatunkban. 2017-ben is hasonló ütemben terjeszkedünk, tavasszal tíz új helyen várjuk a fagyizni vágyókat. A következő nagyvárosokban keresünk még partnereket: Pécs, Kecskemét, Miskolc, Győr.” – nyilatkozta a hálózat társtulajdonosa, Brunner Zsolt.

Levendula Kézműves Fagylaltozó

A fagylaltozó sikerét itthon egyedi arculatának és különleges ízvilágának köszönheti, idén nyáron is számos új különlegességet vezettek be, mint például az aloe vera, orgonás vanília és csokoládé, guavás joghurt és áfonyás chia mag fagylaltokat. A tavalyi télhez hasonlóan, idén is több egység levendulás forralt borral, kézzel készült csokoládéval és süteményekkel várja vendégeit.
Tekintettel a hazai sikerekre, a fagylaltozó hálózat a külföldi terjeszkedésre is nagy hangsúlyt fektet. „Ausztriában először mobil, kísérleti egységekben kínáljuk a kézműves fagyit” – mondta Brunner Zsolt, így – az hazánkban is terjedő – food truck forradalmat meglovagolva a levendulás kocsi fesztiválokra és rendezvényekre kitelepülve járta idén nyáron az ausztriai városokat. 
 

„Sok tapasztalatot gyűjtöttünk, megismertük az ottani fogyasztói szokásokat és a legkedveltebb ízeket. Számos érdeklődés érkezett hálózatunk iránt, jelenleg is azon dolgozunk, hogy minél jobb partnereket válasszunk ki, akik hisznek a koncepciónkban” mondta Szalay Péter a hálózat társtulajdonosa.

Név: Szalay Péter és Brunner Zsolt, tulajdonosok
E-mail: uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu
Web: www.levendulafagylaltozo.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.