Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-25 idő 16:51

Osztrák piacra lép a magyar kézműves fagyi

Áttolták a lila biciklit Ausztriába. Már nem csak Budapesten láthatjuk a Levendula fagylaltozók jelképét. Mobil egységekkel tesztelte az osztrák piacot a Levendula franchise hálózat, hogy előkészítse a magyar kézműves fagylalt külföldi terjeszkedését.

2014-es indulása óta hazánkban közel 20 helyen, idén 7 új városban fogadja vendégeit a hazai kézműves fagylaltozó. „Van olyan partnerünk, aki a nyíregyházi és debreceni üzlete után már a harmadik egységét kívánja nyitni hálózatunkban. 2017-ben is hasonló ütemben terjeszkedünk, tavasszal tíz új helyen várjuk a fagyizni vágyókat. A következő nagyvárosokban keresünk még partnereket: Pécs, Kecskemét, Miskolc, Győr.” – nyilatkozta a hálózat társtulajdonosa, Brunner Zsolt.

Levendula Kézműves Fagylaltozó

A fagylaltozó sikerét itthon egyedi arculatának és különleges ízvilágának köszönheti, idén nyáron is számos új különlegességet vezettek be, mint például az aloe vera, orgonás vanília és csokoládé, guavás joghurt és áfonyás chia mag fagylaltokat. A tavalyi télhez hasonlóan, idén is több egység levendulás forralt borral, kézzel készült csokoládéval és süteményekkel várja vendégeit.
Tekintettel a hazai sikerekre, a fagylaltozó hálózat a külföldi terjeszkedésre is nagy hangsúlyt fektet. „Ausztriában először mobil, kísérleti egységekben kínáljuk a kézműves fagyit” – mondta Brunner Zsolt, így – az hazánkban is terjedő – food truck forradalmat meglovagolva a levendulás kocsi fesztiválokra és rendezvényekre kitelepülve járta idén nyáron az ausztriai városokat. 
 

„Sok tapasztalatot gyűjtöttünk, megismertük az ottani fogyasztói szokásokat és a legkedveltebb ízeket. Számos érdeklődés érkezett hálózatunk iránt, jelenleg is azon dolgozunk, hogy minél jobb partnereket válasszunk ki, akik hisznek a koncepciónkban” mondta Szalay Péter a hálózat társtulajdonosa.

Név: Szalay Péter és Brunner Zsolt, tulajdonosok
E-mail: uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu
Web: www.levendulafagylaltozo.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.