Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-15 idő 11:20

Ötletes magyar találmánnyal újít be a McDonald’s

A McDonald’s egy egyszerű, de nagyszerű ötlettel rukkolt elő a vásárlók elégedettségének növelése érdekében, ami két magyar dizájnernek köszönhető - írja a hungliaonline.com.

A találmány nem más, mint az elvitelre kért enni és innivalókat tároló zacskónak egy új változata, ami egyetlen mozdulattal tálcává tud alakulni. Az ötlet a BagTray nevet kapta, és leginkább többszemélyes fogások esetén praktikus.
Mindössze annyi a teendőnk, hogy amikor a zacskó már nem kell, az alján lévő perforált résznél csak meg kell húznunk és így az alsó része külön válik. A papír tasak alja kemény kartonból van így elbírja a benne lévő hamburgerek és innivalók súlyát. Az egész ráadásul újrahasznosított papírból van, ami által a környezetet is sokkal kevésbé szennyezi.

Az ötlet a DDB Budapest munkájának eredménye, ami a DDB reklámügynökség magyarországi ága. A két tervező, akiknek az ötlet köszönhető, Bálint András és Dávid Márk.
 
hungliaonline.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.