Hírek, aktualitások

dátum 2015-04-15 idő 10:00

Ötödik egységét nyitja a Duna House Pécsen

Újabb egységgel bővíti franchise hálózatát a Duna House. Hamarosan megnyílik az ötödik egységük is Pécs városában.

A Duna House franchise hálózat jelenleg több mint 50 partner bizalmát élvezi, akik országszerte jelenleg 120 irodát üzemeltetnek. A legnagyobb elismerés és legobjektívebb visszacsatolás a hálózat eredményes működésére, hogy az összes lejáró franchise szerződést meghosszabbították partnereik.
 
Az ingatlanközvetítésben a franchise-rendszerek alkalmazása különösen sikeres, mert előnyei halmozottan érvényesülnek, sokkal jobban, mint más szolgáltatásoknál. Az ingatlanközvetítés lényege, hogy összehozzák a lakáskeresletet és kínálatot. Egy franchise hálózat összehasonlíthatatlanul több ügyféllel áll kapcsolatban, mint egy egyedül működő iroda. A hazai piacon ez a folyamat kiválóan nyomon követhető, számos városban, ahol a Duna House Franchise rendszer tagjai üzletet nyitottak, rövid idő alatt vezető piaci pozíciót szereztek.
Az ingatlan, hitel – és biztosításközvetítés mellett a franchise-megoldások, a projekt marketing-tevékenység, az ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek, az értékbecslés, valamint az energetikai tanúsítvány készítés is a cégcsoport portfóliójába tartozik.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.