Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-26 idő 09:23

Paks csúcskategóriás Gyógyszertára (BENU)

A BENU Hálózat átépítés sorozatának újabb állomásához érkezett. Pakson fókuszban a megbízhatóság, tudás és kényelem.
 
Paks és a környező települések lakosai júniustól megújult és átalakított gyógyszertárat találnak a Tolnai úti Tesco épületében. A BENU Koncepciónak megfelelően ebben a patikában is megvalósult a szabadpolcos kialakítás, amely kényelmes vásárlási lehetőséget biztosít a betérőknek.
 
Az ünnepélyes megnyitó pillanatai
 
Az egészségmegőrzést szolgáló termékek választéka kibővült, a személyzet, a nyitva tartási idő és a kiszolgálás magas színvonala mit sem változott.
 
 
A gyógyszertár szakemberei a megszokott szívélyességgel segítenek az eligazodásban. Dr. Bujdosó Lajos gyógyszertárvezető a megnyitó ünnepségen elmondott beszédében megköszönte kollegáinak az átalakítás kapcsán végzett munkát. Megtudtuk tőle, hogy hosszú tárgyalássorozatot követően valósult meg az átalakítás, de az eredményre nagyon büszkék.
 
 
„Olyan érzés, mint, amikor az ember egy csúcskategóriás autóra cserélheti a régit, és megállapíthatja, hogy ettől fogva a külső szépségen és elegancián túl a működés, a megbízhatóság, a tudás és a kényelem mind a rendelkezésére állnak.”
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.