Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-20 idő 09:25

Panna és Róbert lakásfelújítási kalandjai

A fiatal pár, Panna és Róbert épp most vásárolta meg élete első lakását. A lakásfelújításnál a DIEGO-s fiúk tanácsaira hagyatkoznak. Új blog a DIEGO-tól.
 
„A fiatal pár, Panna és Róbert épp most vásárolta meg élete első lakását, nagyon boldogok, hogy végre saját fészkük lehet. A DIEGO áruházba már többször is ellátogattak, ugyanis a DIEGO-s fiúk számos hasznos tanácsot osztottak meg velük a padlóburkolással, tapétaválasztással kapcsolatban, Panna pedig szép függönyanyagokat és karnisokat is talált.
 
 
Nem is volt kérdés, hogy a felújításhoz a DIEGO termékeit használják majd! Ha figyelemmel követi a fiatal pár kalandjait, számos hasznos információt tudhat meg Ön is, tartson velük!”
 
A DIEGO által szerkesztett blog-on keresztül egy fiatal pár – Panna és Róbert – mindennapjaiba láthat bele az olvasó, a lakásfelújítás kapcsán. A pár mindkét tagjának vannak igényei, elvárásai új életterük kialakításával kapcsolatban, az ezek során felmerült kérdéseikre, felvetéseikre ad válaszokat a DIEGO, egyszerű, közérthető formában.
 
 
Megtudhatjuk, mire kell odafigyelni festésnél, és mire tapétázásnál. Milyen anyagokat válasszunk, milyen színösszeállítás a legideálisabb egy-egy szoba kialakításánál. A megfelelő padlóburkolat kiválasztásában is segítenek a DIEGO-s fiúk.
 

A DIEGO hálózatról

 
A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló csapat, amely több mint 20 év tapasztalatát hasznosítva, nemzetközi kereskedelmi hálózatával meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán.
 
 
A DIEGO mára már több mint 50 millió eurós forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában és Szlovákiában közel 140 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.

Forrás: diego.hu

Virtuális kiállító: DIEGO Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.