Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-18 idő 09:30

Párizsban tartotta tavaszi ülését az Európai Franchise Konföderáció

A Francia Franchise Szövetség adott otthont az EFF (Európai Franchise Konföderáció) június 11-én befejeződött tavaszi ülésének. A párizsi találkozó keretein belül Európa franchise szövetségeinek vezetői osztották meg legfrissebb tapasztalataikat egymással.

Több mint 10 európai ország vett részt az EFF Párizsban megrendezésre került ülésén. Az eseményen dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviselte hazánkat.  A találkozón a környező országok közül a Horvát-, és a Cseh Franchise Szövetség is képviselte magát.

Az ülés legfőbb témája az volt, hogy az egyes tagországok franchise szövetségei milyen módon népszerűsítik hazájukban a franchise ágazatot, a helyi vállalkozások körében, ezáltal milyen arányban képesek növelni tagjaik körét. Hatékony franchise-t népszerűsítő eszközként szó esett még a közösségi média hatékony használatáról, franchise szemináriumok, előadások tartásáról, valamint a tagoknak biztosított egyéb szolgáltatásokról, rendezvényekről.

Forrás: franchise.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.